Ahojte.Mam priatela vyše rok a pol,nepoznam jeho kolegov v praci iba z videnia,to že ma moj priatel este len na zaciatku podviedol na firemnej dovolenke v zahranici som akosi zvladla,odvtedy boli len same hadky a vycitky ale ustali sme to,Teraz je problem že ked maju nejaku oslavu,narodky,chytu a pod. blbosti ja tam nemožem lebo nikto si tam nikoho neberie.Teraz ma narodeniny moj priatel este pred mesiacom tvrdil že kludne možem prist na jeho oslavu že nema s tym problem a dnes mi povedal že urcite tam nepojdem len koli tomu co sa vsetko stalo a ako som niekedy nadavala na jeho kolegov len koli tomu čo sa stalo na zaciatku nasho vztahu že ma podviedol.Vtedy vsetky jeho kolegyne boli pi...., ku... a pod.Neviem co si mam o tom mysliet.Cakala som odpoved že ano chcem aby si tam bola nemam co skryvat a aspon uvidis ako to medzi nami funguje ale on nie,jednoduchopovedal že tam chce ist sam.Co si mam o tom mysliet do certa???
Som idiotka?
no tí doktori sú takí preto radšej chodím k doktorkám:),,,,,tak zasa ono to chce čas všetko uvidíš čo bude robiť keď príde nemusíš mu otvárať a hotovo alebo rovno odíď k nejakej kamarátke zabaviť sa niekde do nejakého baru zober kolegu napríklad
Vieš kolko som mala možnosti??? a nikdy na mna ani ruku nikto iny nepoložil odkedy som s nim,Viem že dr. su poniektori taky isty ked nie horsi,momentalne nemam chut ani do prace chodit a nieto rozmyslat nad inym chlapom,ale ako sa vravi klin sa klinom vybija :) ale to nebude asi moj pripad lebo mne to trva strasne dlho pokial sa spamatam ale vazne dost dlho.A ked na niekoho natrafim zasa ma musi dobijat troska tak skoro ma nechyti,nevravim že musi cakat mesiace ale nie hned po 3 rande
hlavne by si mala skôr konať ako hovoriť činy treba ukázať mu jasne že ty s ním do budúcnosti nepočítaš ak teda je to pravda s nejakým mužom čo nie je tam nejaký doktor sympatický čo :D no ale oni tiež nie sú žiadny anjeli tak pozor :)
On už davnejsie vravel o spolocnom byvani a pod,len ja som odmietla nieco mi stale vravelo že este nie pockaj-ten naš šiesty zmysel.......Nebudem sa mu ozyvat dufam že zajtra hned vecer za mnou nedolezie,ked sa vrati z tej firemnej akcie debilnej ku...vskej,sorry za vyraz ale inac to už nevidim,mam pupence po celom tele.
aký je šikovný on s tebou vyser.e aj cez sms,,,,samozrejme že to mu vyhovuje ty budeš ticho postaráš sa o zdravie ako tak on si bude lietať aj ty budeš lietať ale s handrou v ruke po byte :D čo ti povedať bez komentára ......
tak vidíš akí ste rozdielny ty niekoho zachraňuješ a on sa zabáva zo ženami a to bude robiť celý život no nakoniec nejaké lieky môžeš dať aj sebe ak by to takto pokračovalo sama uznaj že toto nie je vhodný partner pre teba ani nikdy nebude
Už som sa ho aj pytala ako si to predstavuje ddalej tak viete co mi povedal,že sa vezmeme budeme mat spolu deti a bla blaaa....a ja na neho tak toto teda nie pokial sa nieco v nasom vztahu nezmeni pokiual sa nezmeni on,.On si to predstavuje že mi spravi decko ja budem, sediet doma a on si bude chodit kade tade prinesie 2000 eur na mesiac a ja mam sklapnut,lenže ja kaslem aj na jeho prachy-su potrebne ale takymto stylom urcite nie.On ma ma asi za totalnu hlupanu,Este ked som s nim len zacinala zacali sme sa ukazovat v bare už vtedy mi vraveli kamošky že ho poznaju z pocutia a že je to pekny suknickar.Som si myslela že sa zmeni ale vidim že nie
Som zachranarka musim byt fit po každej stranke aj po fyzickej a hlavne po tej psycho... ale niekedy už nedokažem ani rozmyslat a nieto sa sustredit.Už som aj jemu toto vravela,ja nerobim s papiermi že dokapem nieco a idem napisem znova,ja robim s ludmi . mam niekedy nocnu a rozmyslam ked maju akciu že co sa neozve alebo co ,nedokažem sa sustredit na nic a nieto že este na inych ludi
jojka, vy sa k sebe nehodite, mate uplne rozdielne priority...ty potrebujes muza, ktory dokaze lubit, davat a nie iba brat a nie nejakeho mamonara egomana
utrapi ta, ukonci to ...si fajn baba
jojka, elsa ti dobre pise, on sa tam zabava, ty sa doma trapis
obrat to raz konecne, uvedom si, s kym to vlastne chodis, vezmi ciste jasne fakty, nie tvoje emocie
spomen si na vsetko, co sa udialo, na co si prisla, na vsetko co ti urobil, co na teba zvalil, len aby on bol ten superacky a ty blba
rozchod boli, prve mesiace budes mimo, ale potom ti odlahne, ked si jedneho dna uvedomis, ze NIC taketo, co teraz riesis, riesit UZ NEMUSIS a mas cely cas (volny) pre seba, to co robis - robis pre seba a rsp. pre ludi, ktori ta maju radi, mozes byt sama, ked ti je tak, ked chces byt s kamoskou, chod na nakupy, blizia sa vianocne trhy, urob nieco pre seba, chod na masaz, alebo tak
proste zacni zit pre seba a mat sa rada a uvedom si, ze tento vztah je cisty masochizmus a opat sebaucty :-(
posunie ta to dalej, lebo si uvedomis, na com musis zamakat, ale tohto cloveka ti v zivote netreba, pozri kde si, si na prasky, nespis, reves, 24h myslis na neho, co robi, kde robi, s kym robi
zblaznis sa z toho, ak to neukoncis
byt tebou, neohlasim sa par dni aj keby vypisoval ci volal a potom s kludnym tonom oznamim, ze odchadzam od neho, dovi-dopo prajem ti stastny zivot
a viac sa neobzri
aj ked budes do vankusa este dlho plakat, nie pred nim a nereaguj na ziadne vydieracky, ozyvacky, blokni ho vsade a konecne zacni zit SVOJ zivot