Dobrý deň,potrebovala by som radu.mám 16, som tehotná a netušim ako to povedať rodičom.Aj ked som nemala nechraneny sex, chápem že zodovednosť za svoje činy musím niesť avšak s rodičmi nemam absolutne žiadny vztah, sme si ako cudzi, vôbec sa nerozpravame a nikdy sme sa ani nerozpravali napriek tomu že spolu byvame.prosim pomôžte
Tehotná
Ja by som vam cupkam 16rocnym nasadila kazdej jednej povinne pas cudnosti, aby ste si netrkali len tak, ked este ani telo nemate dovyvijane. Nicite si zdravie nechcenymi tehotenstvami, potratmi a antikoncepciou. Chalaniska to nic nestoji a vsetko si to odskace dievca.
Ako to povedat rodičom? Tak čo iné, než im povedať, že si to chceš dať zobrať. Neviem akú inú radu si čakala. Však keď chceš ísť na potrat, tak si choď
indy držím palce a do budúcna si daj predpísať antikoncepciu tvoje rozhodnutie je tvoje a nenechaj sa ovplyvňovať nikto nevie do akej situácie sa v živote dostane to sa netýka len interupcie každý človek sa rozhoduje sám za seba .....
Indy, hento psycho si nevsimaj, rozhodla si sa rozumme. Drzim palce, nech vsetko dopadne dobre.
Si strasne sprostá ak ides na potrat...
Zabiť svoje vlastné dieťa??? tebe by sa páčilo keby tvoja mamka teba nechala potratiť??? Aj by sa to hodilo, "vobec sa nerozprávame" --- určite si nejaké individum prefetované a robís rodičom problémy...
Síce dieťa by bol dalsí problém, ale si strasne hlupa, ... Vies o tom že niekedy po potrate už nemozes otehotnieť??? Dufam že v 40-tke budes nariekať že čo si to spravila, teraz žiadne deti mať nebudes už nikdy v živote...
Parazit jeden!!!
S doktorom sme sa dohodli že pôjdem na interupciu, teda povedal že toto je taká interupcia v malom lebo to sa nedá ešte nazvať ani plodom, týždeň na to pôjdem na kontrolu a predpísať si antikoncepciu.
indy a ako ste sa dohodli s doktorom v každom prípade je na tebe a len tvoje rozhodnutie či si dieťa necháš a teda tvojom priateľovi.....
Chod prosim do mojho vola sa pomoc sama to nezvladnem
Nie neklamem vás, kondóm sme použili naozaj ale neviem kto povedal že som poprela že by praskol.On praskol preto som napísala že zlyhala OCHRANA.
Antikoncepciu mi budú platiť rodičia, poprípade priateľ povedal že jemu to problém nerobí.
mifor: bola by som rada, keby sa naučíš čítať.ja som nikoho nežiadala o radu či mám ísť na potrat alebo si to dieťa nechať.chcela som radu ako by som to mala povedať rodičom s ktorými nemám žiadny vzťah.
Už som bola aj u doktora, potvrdil mi to.
V pokoji to preber s mamou, preberte spolu všetky možnosti - nemáš čo stratiť. Ak ti neodmietne pomoc s dieťatom, tak mu daj šancu na život. Deti sa rodia aj do horších podmienok - viď čo sa deje po celom svete.
Určite to budeš neskôr považovať za jedno z najlepších rozhodnutí v svojom živote.