Tehotná

Príspevok v téme: Tehotná
indy223

Dobrý deň,potrebovala by som radu.mám 16, som tehotná a netušim ako to povedať rodičom.Aj ked som nemala nechraneny sex, chápem že zodovednosť za svoje činy musím niesť avšak s rodičmi nemam absolutne žiadny vztah, sme si ako cudzi, vôbec sa nerozpravame a nikdy sme sa ani nerozpravali napriek tomu že spolu byvame.prosim pomôžte

Agnes989

indy nevsimaj si tych co moralizuju, taki sa vzdy najdu a tu je to anonymne tak o to vacsiu maju hubu. Stava sa v zivote vselico a v dnesnej dobe sa to da riesit tak preco nie. Je velmi malo pravdepodobne, ze po potrate uz nikdy nebudes moct otehotniet, taketo nieco sa stava velmi zriedkavo. Okrem toho ty ides na miniinterupciu a tam je riziko este mensie. Je dobre, ze si pevne rozhodnuta a nevahas, to znamena nebudes to neskor zrejme lutovat. Teraz ti ostava uz len povedat to doma. Vyber si jedneho rodica, s ktorym mas aspon trocha lepsi vztah a proste to povedz. Jak sa zachovaju nevieme, ale inu moznost zial nemas. Mozno budu na zaciatku kricat, ale ich to raz tiez prejde a zmieria sa s tym.

salalalalala

Keby to nebol taky co ma pritahuje a ktoreho dobre poznam, nedovolim mu ani dotknut sa ma, nie este bozkavat ma. Jednoducho som sa necitila pripravena. Nechcela som. Ak baba naozaj nechce, nepovoli. Ak povoli, tak sa len tvarila, aby sa hrala na chrumkavu.

Harold

Dievčatá vy tak rýchlo píšete že nestíham čítať :D
Takže pharmatex a kondóm hej. Tak to ma podrž. Ako toto mohlo zlýhať... Nedelá si tu niekto prdel z nás?

Harold

Salalalala asi to nebol taký čo ťa veľmi priťahoval že? ;D
A k tej minulosti si myslím len toľko že kedysi rodičia dohadovali svadby alebo skôr mladých viac nútili do svadieb už skôr. Lebo kedysi sa za starú dievku považovalo už dvadsaťročné dievča ak bolo ešte slobodné. Nie teraz je bežné že má dávno po tridsiatke aj je slobodná. Doba sa mení. Veď aj je taká slovenská pesnička keď ma dievča dvastať rokov treba ju vydať či sa mýlim? :D

Slobodna

Mňa moji rodičia v 18tke nemali a kedy som mala svoj prvý sex, myslím, že v taký normálny čas. Tu nejde o to kedy ale o to, že nemajú vedomosti, teória sa predbieha praxou.