Tehotná

Príspevok v téme: Tehotná
indy223

Dobrý deň,potrebovala by som radu.mám 16, som tehotná a netušim ako to povedať rodičom.Aj ked som nemala nechraneny sex, chápem že zodovednosť za svoje činy musím niesť avšak s rodičmi nemam absolutne žiadny vztah, sme si ako cudzi, vôbec sa nerozpravame a nikdy sme sa ani nerozpravali napriek tomu že spolu byvame.prosim pomôžte

Harold

Čooooo? Ona mala dvojitú ochranu a tá zlyhala? Neveríííím :D
Asi ste ju nesprávne použili. Čo za ochrana to bola? To som teda zvedavý

Slobodna

Nie všetky Harold, nie všetky, my "staré" sme neskazené :) nie len mi z toho opisu kropaje potu na čelo vybehli :)
A potom sa čudujeme, prečo chlapi prestali dobíjať, keď nám to lolitky kazia :)

salalalalala

Harold, no ty si teda expert na zeny. Ja som tebou opisovanu situaciu zazila v indinom veku par krat a nepodlahla som, lebo som nechcela.
Slobodna, ano, vyborny napad. Kedy si mala prvy sex ty? Nasi rodicia tiez drzali celibat do svadby, ze? Preto mali vsetci deti v 18tich a svadby kvoli tehotenstvam, ze?

Indy sa zachovala rozumne aspon v tom, ze prvy krat bol priatel, s ktorym je dlho a zvolili dokonca dvojitu ochranu. Okej, shit happens, ale nerobte tu z nej slapku. Asi je to pre vas sokujuce, ale fakt to tak funguje - mladi ludia v puberte sa zalubia a po nejakom case spolu maju sex. Vzdy to tak bolo, vzdy to tak bude.

Harold

No moment slobodná prvý príspevok ti kvitujem máš odomňa bod. A čo sa týka druhého tak nepísal som že som klátil jednu za druhou. Mal som len dve priateľky :)
Indy neviem ako to u vás prebiehalo. Viem však čo mi chceš povedať asi. Dnešné dievčatá sú strašné stíhačky. Čo poznám tak mnohé navrhujú rande chlapcom ako prvé a doslova sa im tískajú do priazne. Neviem ale blbá doba nastala. Niekedy to bola naša výsada dobýjať a dnes je to naopak. Prečo ste sa tak skazili..? Ale budiš.

indy223

:D to myslíš vážne? Dostať dievča tam kde ho chceš mať? Preboha rozprávame sa o mojom dvojročnom frajerovi ktorý ma nikdy do ničoho nenutil.navyše ten sex bol dopredu naplánovaný, a ja som bola tá čo ho navrhla.

Slobodna

Nechcem byť moralistka ale osobne by som zákonnú hranicu sex.styku posúvala smerom hore. Iná doba vyžaduje iné limity. My sme mali síce rovnakú hranicu ale tá naša vnútorná bola asi nastavená úplne inak ako je to dnes. Neviem, študovali sme rôzne časopisy a tak, skôr než sa hupslo na prax :)

Harold

Slobodna áno správnymi chmatmi a hmatmi chalan či muž mnohokrát dosiahne čo chce. Stačí poznať erotogenné body na tele ženy ale ani nemusí lebo chalan sa vlastne dotýky tých zón nevedome lebo chce sa ich dotýkať lebo ho priťahujú. Stačia bozkavať dievča na krk, ušné lalôčky, a bozkávať a zároveň sa dotýkať prs, bradaviek, stehien, zadočka, brucha a lona. Dievča podľahne ani nevie ako. Stane sa proste podajné lebo ju opantajú endorfíny čo sú hormóny šťastia a pocit slasti. Stačí že jej bude šepotať sladké slovíčka do uška počas toho a má ju tam kde ju chce mať. Dievča ani nemá síl odporovať a odolávať. Je tak opantaná že podľahne aj tá najtrucovitejšia holka. Samozrejme ak sú to bozky a dotyky od človeka ktorý nás priťahuje. A ak je dievča ešte v období ovulácie tak oveľa rýchlejšie podľahne. Mám už niečo cez 25 a nejakú tú prax za sebou :D Je však pravda že ja som začal randiť s dievčatami až po 19 lebo dovtedy som sa pilne venoval učeniu a športu, čo mi zaberalo habadeeeej času. Takže na baby čas nebolo :D