Tehotná

Príspevok v téme: Tehotná
indy223

Dobrý deň,potrebovala by som radu.mám 16, som tehotná a netušim ako to povedať rodičom.Aj ked som nemala nechraneny sex, chápem že zodovednosť za svoje činy musím niesť avšak s rodičmi nemam absolutne žiadny vztah, sme si ako cudzi, vôbec sa nerozpravame a nikdy sme sa ani nerozpravali napriek tomu že spolu byvame.prosim pomôžte

indy223

Ja som ho chcela, nikdy by si nedovolil ma do hocičoho nutiť, kvôli mne vlastne má 19 a dva roky nemal sex lebo chodil somnou a nechcel ma do ničoho nútiť.

Slobodna

vnútil hmatmi a chmatmi na tele??? :D
Ale inak veľmi správny názor. Ja sa k téme radšej nevyjadrujem, by som sa viac rozčúlila.

Harold

No tak dievčatá upokojíme sa. Už je neskoro jej dávať kázne, čo bolo bolo. Osobne tiež niesom zato aby mladistvé školopovinné deti už sexovali lebo oni ani poriadne nevedia čo je to ten sex, len to vidia v televízií a iných médiach tak skúšajú ako cigarety, alkohol a drogy. Myslia si že čím skôr začnú tým rýchlejsíe dospejú. A som zato že rodičovská chyba sa stala, nekomunikujete spolu ty a tvoji rodičia tak hľadáš útechu vo frajerovi. Tak to je keď rodič zlyhá. Vtedy dieťa hľadá lásku v niekom cudzom.
Indy a ty si chcela ten pohlavný styk s ním alebo ti ho vnútil hmatmi a chnmatmi na tele? Ako mať potrat už v tak mladom veku nieje bohviečo. A najmä pre tvoje pohlavné orgány je to záťaž. V budúcnosti môžeš mať problémy s vynosením dieťaťa.

indy223

usb:nie nebolo, bolo to tomu človeku čo mi napisal že určite robim rodičom len problemy a som prefetovane individum.nebudem niekoho urážať s vecami v ktorých o nom vôbec nič neviem.

5.5elsa

chyba je v rodičoch a v tej komunikácii videli že má frajera už to nie je soplivé decko zasa to isté by sa stalo aj za 1 či 2 roky že si to odskáče dievča ako inak no aspoň to zaplatí ten dotyčný keď už nič iné jej mama s ňou už dávno mala ísť k doktorke a predpísať jej antikoncepciu a iné prostriedky proti otehotneniu dnes ich je naozaj dosť teraz je to lepšie keď vidím že má frajera atď dám predpísať lieky a hotovo

indy223

A ty si kedy prosim ťa s niekým spala? Čakala si do svadby? A ak áno určite to nebolo tak že si mala dvojročný vzťah a povedala si že nie budeme sa len držať za ruky.tak si prosím nerieš komplexy na mne ja za ne nemôžem

indy223

:DD individum prefetovane? Teda nehnevaj s, alebo sa aj hnevaj je mi to jedno ale nepijem nefajčim neberiem drogy mám staly dvojročny vzťah a chodím na gymnázium.nesud ma ked ma nepoznáš.keby nahodou v budúcnosti nebudem mať deti bude to môj problem a život budem mať pokazený až potom, keby si ho necham pokazí sa mi teraz.
S rodičmi sa nerozprávam lebo oni nemajú záujem nie preto že by som nemala ja.