Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotná

Príspevok v téme: Tehotná
indy223

Dobrý deň,potrebovala by som radu.mám 16, som tehotná a netušim ako to povedať rodičom.Aj ked som nemala nechraneny sex, chápem že zodovednosť za svoje činy musím niesť avšak s rodičmi nemam absolutne žiadny vztah, sme si ako cudzi, vôbec sa nerozpravame a nikdy sme sa ani nerozpravali napriek tomu že spolu byvame.prosim pomôžte

Harold

Agnes možno je to pravda možno nie. Ale aj ja mám pochybnosti lebo dnes keď majú ľudia veľmi často otehotnieť na prvý šup už len pri nechránenom styku a ajhľa táto otehotnie s dvoma ochranami a hneď na prvý šup? Ako keď to nieje rómka tak klobúk dole.

Slobodna

usb dúfam, že nie :) by som tu musela zas čítať podobné reálne témy z ktorých mi dupkom vlasy stavajú.
Inak aj hrmí :)
Ale aspoň som mala tú česť spoznať skúseného Harolda ;)

Agnes989

Preco by sa to nemohlo stat, to mam najradsej ked pomaly v kazdej teme sa objavuju nejaki pochybovaci co tvrdia, ze je to urcite vymyslene. Stat sa moze vselico. Kondom moze prasknut, ak napr. ona nebola dost vlhka, alebo on ma prilis velkeho, alebo kondom bol po zaruke, alebo to bola nekvalitna znacka. A ten gel tiez nepozabija vsetky spermie, su obaja vo veku, ked su najplodnejsi, takze na tom nic neuveritelne nevidim. Baba mala proste smolu. Nie je prva ani posledna ktorej sa nieco podobne stalo.

usb

Aj ja mam pocit ze si tu niekto utahuje. Lebo dievca by bolo cele posrate, je tehotna a este ju interupka caka a nemala by vobec chut sediet za kompom a pisat a pisat. Mozno je to daky chalan a chichina sa z vesela.

Slobodna

Já ti nevím salalala to som ešte reálne nezažila aby kondóm praskol.
Agnes nemoralizujeme, už len ty si jej poradila :) len už je aj tak neskoro na akékoľvek rady.