Dobrý deň,potrebovala by som radu.mám 16, som tehotná a netušim ako to povedať rodičom.Aj ked som nemala nechraneny sex, chápem že zodovednosť za svoje činy musím niesť avšak s rodičmi nemam absolutne žiadny vztah, sme si ako cudzi, vôbec sa nerozpravame a nikdy sme sa ani nerozpravali napriek tomu že spolu byvame.prosim pomôžte
Tehotná
no čím skôr a hlavne nech ti zaplatia silnú anestéziu určite to nie je žiadna srandička
Tak Indy nech je už pravda akákoľvek, želám všetko dobré.
Lúčim sa s vami slečny a panie, bolo mi potešením s vami podebatovať. Prajem pekný zvyšok dňa.
nedal mi dátum, pretože ten zakrok sa nerobí v jeho ambulancii, dal mi číslo na trnavsku nemocnicu nech tam zavolam na gynekologické centrum a dohodnem termín.neviem či tam mamina už volala ale dufam ze ak nie tak zajtra bude nech ma objednaju čo najskôr
Agnes skeptici vždy boli a budú. A je to správne že vždy sa nájdu ľudia čo pochybujú lebo nemožno veriť všetkému v dnešnom svete. To by sme zle skončili ak by sme slepo verili.
skúsenosť predsa neznamená kvantitu ale kvalitu :)
nedal ti dátum na potrat ako to? na to sa nedávajú dátumy kedy máš prísť
Slobodná ale ja ti hovorím že niesom donchuan ktorí mal kopu žien. Dve sú však dosť nato aby som vedel čo u žien funguje. Aj keď je možno vo hviezdach či by mi tiež podľahla nejaká zatrpknutá chladná mužov odmietajúca baba. Ale zase či by ma taká priťahovala... :D Ale to je už nepodstatné kedže sú pochybnosti o tejto téme.
Harold tešilo ma :) konečne normálny parťák do debaty :)
:D nie, tato téma nie je fake, ano som tehotna, neviem či ako dokaz chcete aj fotku čo mi spravil doktor.a že ak som tehotna či mám čas sedieť za kompom? :D a čo mam akože teraz robiť u doktora som bola na potrat datum nemam
Panebože ja ale robím chyby už si asi dám pauzu :D
Malo tám byť dnes keď majú ľudia veľmi často PROBLÉM otehotnieť...