Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotná

Príspevok v téme: Tehotná
indy223

Dobrý deň,potrebovala by som radu.mám 16, som tehotná a netušim ako to povedať rodičom.Aj ked som nemala nechraneny sex, chápem že zodovednosť za svoje činy musím niesť avšak s rodičmi nemam absolutne žiadny vztah, sme si ako cudzi, vôbec sa nerozpravame a nikdy sme sa ani nerozpravali napriek tomu že spolu byvame.prosim pomôžte

Žužova

preboha moralka ,si uvedom keby ťa znásilní dajme tomu v 16 nejaký slizký prasačí chlípnik nabucha ťa a ty ostaneš v druhom stave a proste sa ti hnusí to celé ,je vtedy vražda isť na potrat ?? vy ste fakt vadní ,každý nech si robí čo chce akým právom vy vlastne odsudzujete ženy ktoré sa tak rozhodnú ? zabiju vaše decko alebo čo ? sa ukludnite a nerobte to tej babe ešte horšie... možno sa vam tiež niečo potodbné stane kedy si uvedomíte že minca má dve strany a interupcia je možno lepšie rozhodnutie ako celý život mať problém uživiť seba a dieťa a žiť s odporom a narušenou psychikou....hm (toto neni pripad autorky,ale tak ked sa tu strašne rieši potrat ako vražda nedalo mi nevyjadriť sa..)

moralka

Ty sexirit pocuvaj, to ze ty si sexovala uz v 13 je tvoja chyba ale nepis tu take chu*oviny ze je to normal mat sex v 16 ked este telo nedospelo. Ze ti narastli prsia a ze mas kramy neznamena ze si zrela na sex. Telo podla medicíny je plne zrele az po 18 roku zivota. Takze si tie sprostosti strc za klobuk. A jaky ze dlhorocny ze dva roky chodia spolu moja? To je podla teba dlhorocny vztah? Prosim ta ty co mas za nazory. A este len dodam ze plne suhlasim v tejto teme s pritomnymi ako si ich nazvala moralistkami. A zabit nenarodene dieta je tazky hriech a vrazda zaroven. Len sa divim ze zabitie dietata potratom dobrovolnym sa este nepovazuje ze vrazdu cloveka tak isto ako uzivanie alkoholu sa nepovazuje za navykovu latky a drogu zaroven a je spolocensky tolerovana. Prito narobi este viac skody ako lsd ci hasis. Ste vrahyne tie ktore ste nechali dobrovolne cize umelo vyvolany potrat podstupit. Zabili ste v sebe dieta a pokojne si to tu obhajujete. Len ci by sa vam tak pacilo ak by vas matka neporodila ale nechala potratit.

sexiritka

Pre boha ziveho toto co je :D
Nedokazem citat prispevky od ojky a este par moralistov.. vy ste co spadli z kadial? Zo zeme dokonalych??? Ci ako?
Az sa mi tlak dviha. Ked som citala to ze si ma dieta nechat a dat na adopciu,to co?? A ze mozno sa bude mat dieta lepsie a mozno bude mat lasku ,ano MOZNO! ale to je tiez mala pravdepodobnost... Potom co ked dieta odhodi do hniezda a nikto sa ho neujme? Presne ako pisala ta slecna co bola v domove,ved to je strasne.. Takto ,,zabije,, dieta nenarodene a netrapi sa ale v opacnom pripade sa bude trapit ked zisti ze je adoptovane v tom lepsom pripade...
Daksia vec: bolo tu spomenute ze dosolava tu niekto ,,nesukal,, a cakal do dospelosti,ano moze byt ale to si bola ty,mozno si nemala partnera ktori by za to stal a plno inych veci... takze tu laskavo nepiste dristy ze je nezodpovedna ked mala sex v 16 s dlhorocnym partnerom.. boze..
To ze sa sexovalo uz davno v minulosti v 16 a mozno aj menej bolo dobre,ale v tuto dobu sa to nesmie podla niekoho ze??
No nic,ukoncim tuto debatku,lebo som totalne vykolajena z rozmyslania niektorych tetiek :D
A tebe indy prajem vsetko dobre,dobre si sa rozhodla :) Pekny dnik

5.5elsa

indy 223 držím palce aby ti to dobre dopadlo a s frajerom tiež s tou psychikou mal by ti byť priateľ oporou aj potom,daj vedieť ako to dopadlo život si časom zariadiš poznám veľa dievčat čo boli na potrate v tvojom veku aj keď ja medzi ne nepatrím ale každá z nich má dieťa nakoniec to ti povie určite doktor ako to bude v budúcnosti držím palce....

kleac

Novodobé materálne poňatie života nám dáva ilúziu doležitosti a podporuje našu sebeckosť. Nebudem tu hovoriť dieťa si nechaj, ja sám by som sa nechcel narodiť kde nie je láska. Nie si veľmi citlivá, ja som rád, že sa to dieťa nenarodí a nebude sa tu s vami trápiť.

salalalalala

un enfant, a ty v akom svete zijes, ze manzelstvo je v nom povazovane za stav definitivny a nemenny, ze si clovek nenechava zadne dvierka? Ja si zadne dvierka nenechavam, ale vydavat sa nechcem, nema to pre mna ziaden zmysel, chora tradicia pre mna.

A uz sa tu par zien vyjadrilo, ze sexovat sa ma az vtedy, ked vies, ze aj ked sa prihodi, dieta si nechas. Ja deti nechcem. Takze nemozem mat sex so svojim partnerom?

kiwi

No presne Ojka naozaj si ako ako ten don quiote de la mancha, ktory si myslel ze bojuje proti nepriatelskej armade a pritom to boli len veterne mlyny :-) V tomto prípade je to podobne, ludia odsudzuju potraty ako nieco otrane (nehovorim ze je to dobre) a pritom si neuvedomuju, ze niekedy je to síce velmi smutne ale napriek tomu najlepsie riesenie pre vsetkych aj pre to samotne dieta, ktrore bude usetrene toho, aby sa narodilo do prenho velmi tazkej a nevyhodnej situacie, bez velkej perspektivy na pekny zivot. Preco by to dieta cely zivot hned od narodenia malo znasat nasledky mozno nezodpovedneho spravania sa svojich rodicov. Suhlasim inak z nazorom ze ludia by mali zacat zo sexualnym az vo vyssom veku zo stabilnym partnerom kde by aj nezelane tehotenstvo bolo prijatelne. Za vsetkym je podla mna prave nedostatok lasky a zaujmu zo strany rodicov tak ako aj v prípade zakladatelky témy, v opacnom pripade by sa mlady tak bezhlavo nevrhali do vztahov a sexu :-)