zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Ahoj všetkým mam gynekomastiu a chystam sa v lete podstupit operaciu nasiel by sa tu prosim vas dakto kto by napisal ako to prebieha a tak ? mam strach a neviem co od toho cakat bo čo čitam prispevky tak mam zmiesane pocity... Bud mi odpiste tuna alebo ma kontaktujte na emaili diablos3@azet.sk budem velmi rad. Dakujem!
Zdravim, ak by mal niekto zaujem o kompresnu vestu predavam svoju. Teraz ju este nosim, ale buduci tyzden uz nebude treba a je mi na nic. Je velkosti L (moj obvod hrudnika je 110-115cm a sedi presne) a farby pokozky priblizne. Cena 30e + postovne alebo osobne, som okres pezinok.
mail na mna v profile
Tak mam za sebou endokrinologiu, kde su vysledky ok - teda nemalo by to byt hormonalne. Bol som aj na sone, jedna zlaza ma 17 x 2,7 mm a druha 15,8 x 2,6 mm. Vyzera to asi skor na pseudo.
6 juna idem na konzultaciu do procare, dufam, ze dostanem termin na jun aby som bol do dovolenky fit.
Teraz neviem, ci mi budu vyberat aj zlazy alebo len lipo - ved uvidim ale ak ma niekto skusenosti kludne odpiste.
vdaka
Ja som tam prave dnes pisal, nevies kolko to stoji v Pro-care? Mal som sice vybranu inu kliniku ale celkom faj komenty som tu cital na Pro-care...Dufam, ze za cca 2 mesiace to budem mat za sebou.
lucifer123
Prosím ťa na ktorej konkretnej klinike ti to robili?
Ja rozmýšlam nad ProCare v BA na tu su celkom dobré referencie.
Ďakujem
Mám isté bolesti nejakej žľazy, neviem to presne nazvať. Tiahne sa niekde od prsného svalu, popri bradavke cez hrudný kôš smerom do stredu brucha a je hneď pod kožou. Viem si ju nahmatať. Akoby to bola nejaká hrubšia žila, mám to na oboch stranách. Som 3 týždne po operácií gynekomastie, no toto ma pred tým nebolelo a neviem čo to je. Bolí to najmä vtedy, ked vystriem ruky nad hlavu a akoby som tú žlazu tým chcel natiahnuť. Neviete čo to môže byť?
Cawte prosim vas chcel by som vas co mate uz operaciu /normalnej gynekomastie, nie pseudo/ dlksiu dobu za sebou poprosit o radu. Mam 3 tyznde po operacii vsetko sa pekne hoji odpadli mi uz aj chrasty ale v mieste odstranenia zlazy to mam tak stvrdnute na jednej menej na druhej viac je to normalne a kedy to zmizne??
a predam elasticku vestu velkost L -telova farba 50eur
Som asi 6 tyždnov po oper. cvičim setko robim na plno ale s vysledkom niesom spooko:D bradvaky nemam stiahnute ako ked vam je zima ale zasa su vacsie a stahuju sa len v chlade mam pocit ze sa to vratilo do povodneho stavu no neni to tak vidno nemam špicatu bradavku ako pred tim ale cecky mam dake makke celkovo niesu zaoblene , po operacii bol stav dobry pevne prsia stihnute bradavky teraz to je očosi horsie ,operovali ma v sukromnej klinike platil som 1000 euro , vybrali mi aj žlazu aj tuk odsali , neviem či ja mam taky kktsky tvar ceckov alebo tam mam tuk skusim to zrysovat uvidim čo to spravy jebem na to zas mam nervy
Takze okrem vyhybaniu sa soji a konzervam a pouzivaniu plastikov, znizovanie estrogenickych hodnot sa da dosiahnut napr vytazkom z kapustovin, ako DIM, davka 2 x 100 mg.
Mozno na to ma vplyv aj doplnok progesterronu alebo doplnky zvysujuce testosteron. Reklama bezi aj na doplnok, gynexin, z prirodnych zdrojov.
a ine podobne, ktore podla vyrobcov znizuju gynekomastiu
www.gynexin.com