Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

hammer

fakt je le n takyto sposob sa toho zbavit ževraj su lieki ako Nolvadex 300 alebo clomid ale asi ich normalne nekupiř neporadil mi bi nejaky odbornik prosim čakam na odpoved v tejto diskusii a hladam sposob jak sa toho najlakšie zbavit dik dopredu

xyz

chcel by som sa opytat ci mi neviete poradit nejake konkretne cviky ,precoze aj ja mam zväčšený lavý prsnik..bradavku nie.. a chcem s tym nieco robit..poslali ma do blavy .. kolko to tak moze stat?

lol18

Caute ludia. Som rad ze som to nasiel. Mna to uz trapi cca 3 roky. Co sa tyka mojich prs, nemam v nich tuk ale zlazu. Mam taky napad. Za kazdu cenu dostat do tela testosteron. Myslim ze by som uzival vitaminy ktore podporuju tvorbu testoteronu atd..

anonymne

Jo, a este dobra rada... nikdy synovi nehovor, ze to ma lepsie a ze to prejde, ak to tak skutocne nie je...daj si zalezat. A byt tebou, vravela si, ze je na zaciatku puberty, odfot ho z kazdej strany a opakuj to raz za dva mesiace.. tam uvidis ako postupuje. A rozpravaj sa s nim , snaz sa mu poradit,pomoct. Nech zacne cvicit,ale necakaj od toho nejaky extra efekt.

anonymne

Nemyslim, ze ked tak dat si to v statnej spravit...skor obetovat tych 10tisic alebo kolko na to, nech je to spickove.. ale je na kazdom, nevravim, ze v destkej fakultnej to musi byt zle..
Hammer> s tymi gelmi by som na to nesiel, stoji to majland a este si sposobis daku rakovinu, fakt.
Beata> zacni to riesit so synom cim skor, zbehni endokrinologovi.. necakaj viac ako polroka, kym mu to odzneje...Ak sa to neupravi do polroka, operuj,resp. radikalne ries a porad sa s lekarkou...ale ne takkou, co povie ze nech syn sportuje. Gynecomastia u adolescentov sposobuje ten efekt, ze okrem spolocenskej uzavretosti sa chalan hanbi, ze mu cez tricko nieco trci-->takze pri kazdej prilezitosti sa snazi predklonit, aby sa tricko vyrovnalo samospadom-->hrbi sa-->poruchy vyvoja chrbtice..! Naozaj je to vazne, pokial mozes, zadovaz mu nejake stahujuce tricko, aby nemal pocit, ze ked zafuka vietor priti nemu, tak kazdy nieco vidi...
A velmi dobra je aj diskusia na diskuse.doktorka.cz ...

beáta

môj syn má podobný problém, je síce oveľa mladší (na začiatku puberty), ale ak vám môžem poradiť, tak operáciu; myslím, že poisťovňa to prepláca (telefonicky sa to dá overiť) a do 18 rokov to urobia aj v detskej fakultnej v BA.

hammer

Co uy do...... je to nahovno mat taketo bredavky operacia je asi naj riesenie a jako to je s timi testostereonovimi gelmi de sa to da kupit ha prosim poradte.-

jaaa

pokial viem, ked mas vyvinutu tu mliecnu zlazu, tak ti to preplaca poistovna. To znamena ze nemas tie prsia len tukove ale je vovnutri nieco tvrde.

aj ja

Ahojte,čítal som Vaše príspevky a som rád,že nie som v tom sám...
Ja už uvažujem nad plastickou operáciou,ale čítal som tu,že keď je tá žlaza veľká,tak to preplatí aj poisťovňa,vie niekdo či to preplatí aj súkromnému centru?

tajny

Mam to 6rokov, svoj cas som premrhal, mam 19 a hormony nepomozu.. nechcem ist na operaciu,ale posilovanie je nanic.. asi nezostane ine riesenie..:(..A Hammer, nepomoze asi nic, ani testosteronove gely,ci ine sracky.. proste nist:(mali by nas operovat zadarmo, do slaka..Jako je to psychicka ujma jak nic..