zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Riso, tak ako operacia? sa ozvi potoom...
ak mate zvacnenu mliecnu zlazu a mate ukonceny rast, necakajte ze sa s tym da nieco robit hormonama, cvicenim alebo dietou. to je ako keby ste chceli aby vam
"odrastla" ruka. iba operacia.
hlavna otazka znie, kde to robia najlepsie? som pocul, ze spickovy chirurg sa s tym dokaze vyhrat tak ze to vobec nieje vidno. trpim tym od puberty, cca 10
rokov a som z toho psychicky na dne. mam zvacnene zlazy, pravu viac, tricko vylucene, kupko tiez, pretoze od zvysenych hormovom mam sirsie boky a na nich a
nohach kopu tuku. vie mi niekto poradit kde su na to najlepsi odbornici?
zdar, mam 19 a zistili mi to asi mesiac dozadu... doktor vravel ze je to normalne a poslal ma na operaciu do statnej nemocnice. ma s tym niekto skusenost? ako dlho budem v nemocnici a aky bude efekt? jazvy a taak... dik
to lol18
Mam to asi 2 roky...najprv som mal vasciu pravu...a teraz mam lavu uz rok...no na tej pravej to bohvieako neustupilo...len je mensia..ale stale, ked si dam triko, tak vytrca..:o(
a ta lava??..:(:( no to je pohlad...:( len neviem, ci ked pojdem na operaciu, tak mi neodstrania len tu zvacsenu zlazu...a ak to tkanivo na bradavke nechju tak, tak mi to moc nepomoze...lebo to bude rovnake..
Nasiel som nieco o tom clomide. vid --
www.ronnie.cz
vyzera to zaujimavo.
to lukasko159
ja tak isto,lenze to mam na oboch stranach.Ako dlho to uz mas? Inak treba sa na tie lieky spytat nejakeho doktora.
ja nemam az tak brutalne velku tu zlazu...na lavo mam asi 6mmx30mm
ale mam fest zvacsene tkanivo na bradavke...a vyzera to straaaseeeeeeeeee....:(
a stale mi to cez triko vytrca...:(
neviem, co s tym..absolutne...
ONO TO MUSI ISŘ INAK DOLE AKO OPERAČNE JASOM TIEŽ V PUBERTE ALE UŽ TO NEVIDRŽIM TREBA TO VIRIEŠIT POMOŽME SI NAVZAJOM TREBA SA IST OPITAŘ DO LEKARNE NA TWN NOLVADEX