Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

dodo

V Argentíne, keď nemajú inkubátory nosia otcovia na tele, vlastné predčasne narodené deti, aby im zabezpečili teplo. Pritom sa im zväčšia žlazy natoľko že môžu aj kojiť. Najlepšie na tom je, že potom splasnú a všetko sa dá do poriadku samé. Mal som 12 rokov a narodil sa mladši brat. Aj mne sa zväčšili žlazy. Zaujímavé je že, aj ženám ktoré som obdivoval aké majú vyvinuté prsia, po pôrode sa zmenšili. Pri sexe sa to dá práve využiť na dosiahnutie vetšej výkonosti a ženy to skôr priťahuje. Takže nejaký čas treba stimulovať a potom pohoda. Príroda si stým poradí. Testogény prevážia nad estogénmi. A hlavné je že máťe husté vlasi. Nakoniec najzdravší je pohyb na zdravom tele majťe sa fajn :-D DODO

Aleks

kanabis: odkial si ? Ja som sa skontaktoval (najprv mailom, potom telefonicky - dokonca mi volani oni) s dvoma lekarskymi zariadeniami, ktore tieto operacie vykonavaju. Je potrebne tam ist osobne na vysetrenie a potom ti povedia, co dalej. Volal mi chlap a bol v telefone prijemny a otvoreny. Oni vedia, ze tento problem strasne trapi muzov. Co som chcel vediet, tak som sa dozvedel, zevraj to nieje medzi muzmi nic nove a operacie vykonavaju bezne, nie je sa coho bat. Hodinku az dve po operacii je mozne opustit zdravotnicke zariadenie a ist domov.
Ja som sa uz rozhodol, chcem ist na operaciu, na vysetreni som zatial nebol, davam dokopy financie :-( Rodina a priatelka, s ktorou zijeme v spolocnej domacnosti 5 rokov, zatial nic nevie, urcite jej to poviem, ale neviem, ci pred, alebo po...

kanabis

taktiez mam podobny problem a dotst ma to sere posilujem uz rok aj pol a stale nic a na obtiahnute tricko je to priserne ako sa toho zbavit sakra :(

Aleks

... ozaj, poznate este nejake odborne kliniky, kde tento chirurgicky ukon prevadzaju na profesionalnej urovni ? Diky za tipy

aleks

tak, konecne som nasiel ludi s problemom, ktory trapi aj mna. Mam 30 a od puberty zvacsene prsne zlazy... :-( tiez som si myslel, ze je to miernou nadvahou. Asi to budem riesit chirurgicky a obratim sa na Ustav Lekarskej Kozmetiky. Zial, nie som z BA, tak bude pre mna mozno trocha problematicke dostavit sa na vysetrenia. Ma niekto skusenost s ULK, alebo pocul uz nejake referencie na nich ?... je to sukromna klinika, tak ukon si budem musiet uhradit asi v plnej miere...

riso

jazva ma tak 2,5-3cm ,ale je na tom este trochu chrasta takze to bude mozno aj lepsie. bol som v statnej. dost zavisi akeho chytis doktora, ja som mal to stastie a rezal ma taky pohodak.

riso

no takze ma rezali.v spitali som bol 3 dni a prebehlo to relativne v pohode.tyzden na to mi vybrali stehy.aby som to celkovo zhodnotil... urcite sa to oplati,aj ked vidno jazvu je to na pohlad ovela lepsie ako predtym.