Mala som 5-rocny vztah so zenatym muzom. On ma dve deti, ale uz su dospele. Cely cas mi hovoril ako mu to v manzelstve neklape a ako ma ma rad a chce zit so mnou. Ja mam dospeleho syna ale pred tyzdnom sa odstahoval do vlastneho bytu. Tak som ostala uplne sama v domceku na dedine. Pripadam si osamela ako prst. Mam kamaratky, ale to nie je ono. Ratala som s tym, ze sa rozvedie, ale miesto toho sa vratil k zene. Prestal mi volat, neberie telefony, neodpoveda na maily. Neviem co mam robit. Nechce sa mi verit, ze na cely nas vztah mohol takto zabudnut. Ved mi stale hovoril ako ma ma rad a stale mi daval najavo ze chce uz do smrti zit iba so mnou. Ako to mohol urobit? Ako sa mohol vratit k manzelke, ked ju podla jeho slov uz davno nema rad a nerozumeju si spolu. Vraj spolu uz dlhe roky neziju ani sexualne. Tak co toto ma znamenat, ako si to mam vysvetlit? Uz to bude mesiac co som ho nevidela, neda sa s nim nijako spojit. Najskor som si myslela ze si zacal s nejakou inou ale potom som zistila ze naozaj travi cas len so svojou zenou a rodinou. Je mozne, ze by mi cely ten cas klamal? A preco to robil, ved som vedela ze je zenaty, nemusel si vymyslat ze sa chce so zenou rozist. Poradte mi co robit, ako sa s tym zmierit? Mam ho stale rada. Chcela som si to s nim nejako vysvetlit, ale uplne ma ignoruje. Preco si so mnou nesadne a nevysvetli co sa stalo. Nicomu nerozumiem.
Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?
Opica určite máš niekde pravdu. S dcérkou som otehotnela počas užívania antikoncepcie. A na potrat som ísť nechcela a ani on nechcel aby som šla na potrat.
Ja len nechápem prečo takýmto rečiam veríte? To, že sa nerozvádzajú predsa o niečom svedčí. Ja neviem čo všetko si muži vymýšľajú ako dôvod, možno že je manželka chorá, možno že by spáchala samovraždu keby ju opustili, možno majú ich deti ťažkú chorobu, možno sú oni sami vážne chorí a nechcú milenkám pridávať starosti... Fantázii sa medze nekladú. Reči sú ale len reči. Všímať si treba skutky a realitu.
lea31: Na blbosť nie je liek.
S takýmto mužom mám 2 ročnú dcérku. Opustil nás rovnakým spôsobom. S tým rozdielom, že ja mu nevolam, nepíšem.. Rozhodol sa pre svoju manželku,o ktorej mi tiež 4 roky rozprával ako ju nemiluje. Je toho tak moc. Manželka o mojej dcérke nevi.
Brčo: A ty si ešte nedošiel do štádia, že je pre teba manželka jediná a najkrajšia na svete? Rozumej, že ti povedala že ešte raz a koniec? :-D
Brčo...palec hore....som žena a konečne som si vypočula aj názor ženatého chlapa, čo mu vlastne behá hlavou, keď behá za cudzou sukňou...
Asi nemáš šancu zistiť pravdu o ich manželstve, ani to, ako im to teraz klape. Ale ak sa o jeho nevere žena dozvedela a potom si spolu sadli a vysvetlili si čo im v ich manželstve navzájom vadí a dohodli sa na zmene, tak sa nečuduj, že ostal doma. Ak je teda pravda to, že si so ženou nerozumel. Keď ste boli spolu tak dlho tak to nemohlo byť len o sexe. Museli ste mať aspoň niečo spoločné, záujmy, hodnoty, názory na život. Ale niečo vás aj muselo rozdeľovať. Porozmýšľaj o tom, v ktorých témach ste si nerozumeli, na čo ste mali iné názory. Čo mu u Teba vadilo a čo vadilo tebe na ňom. Niečo také tam muselo byť. Keby si bola pre neho dokonalá, asi by od Teba neodišiel aj keď bol ženatý.
Ten muz bol idiot, o tom niet pochyb.diskusiu som necitala ale poviem ti iba tolko, co cakas ked sa das do kopy s zenatym muzom? Si hlupa,sorry
Brčo tvoje riadky mi pripomenuli moje detstvo. Mala som veľmi prelietavého otca ktorý mal celý život nejaké frajerky. Myslím že mama to vedela a dosť ju to trápilo. Ale pred nami nedala nič najavo. Keď som skončila školu a nastúpila som do zamestnania, viac ľudí mi tam povedalo, ako ma ľutujú, že mám takú strašnú mamu. Vôbec som nechápala o čom to hovoria, lebo mama bola veľmi dobrá, tichá, priateľská a obetavá. Až som sa od jedného kolegu dozvedela, že tak o nej hovorí po našom meste náš otec. Veľmi mi to prišlo ľúto, mama si to v žiadnom prípade nezaslúžila. Vtedy som za ňou prišla a prosila som ju, aby sa s ním rozviedla. Povedala mi, že to nie je moja starosť. Tak som sa snažila na to nemyslieť. Až jedného dňa bol naozaj na stole rozvodový papier. Mama predsa len nabrala odvahu a rozhodla sa otca opustiť. V ten moment sa ale u nás všetko zmenilo. Otec ju prosil doslova na kolenách aby si to rozmyslela, plakal kade chodil, sypal si popol na hlavu, ospravedlňoval sa. Hovoril, že on mal vždy rád iba ju, že ak ho opustí, tak si niečo urobí. Párkrát prišiel dokonca domov opitý, čo predtým nikdy nerobil. Mama si nakoniec dala povedať. Nasledujúcich 22 rokov mali také krásne manželstvo, o akom môžu mnohí iba snívať. Obaja rodičia sú už mŕtvi a mne je len ľúto, že mama s tým návrhom na rozvod neprišla skôr. Mohla si ušetriť roky trápenia.
Verím tomu, že sú muži, ktorí skúšajú dovtedy, kým im to manželky dovolia. Ak zistia, že ide do tuhého, dokážu sa zmeniť.
hovorite o tom ake su zeny hrozne, ze idu po zenacoch a tak a ze ako je mozne ze vsetkym sladkym reciam uveria ..
ale to, ze je hrozne a ubohe, ze muzi bezproblemov tieto sladke reci vyslovia a podaju ich takym sposobom, ze zena tomu proste uveri... to uz podla vas hrozne nie je a to nespomenetie...
myslim, ze kebyze zadana zena podvedie s nejakym slobodnym chlapcom,, tak by sa to obratilo a z tej zeny by bolo stetka, co si nic nevazi, zranovacka citov a blalbla