Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?

Príspevok v téme: Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?
Zelenalinka

Mala som 5-rocny vztah so zenatym muzom. On ma dve deti, ale uz su dospele. Cely cas mi hovoril ako mu to v manzelstve neklape a ako ma ma rad a chce zit so mnou. Ja mam dospeleho syna ale pred tyzdnom sa odstahoval do vlastneho bytu. Tak som ostala uplne sama v domceku na dedine. Pripadam si osamela ako prst. Mam kamaratky, ale to nie je ono. Ratala som s tym, ze sa rozvedie, ale miesto toho sa vratil k zene. Prestal mi volat, neberie telefony, neodpoveda na maily. Neviem co mam robit. Nechce sa mi verit, ze na cely nas vztah mohol takto zabudnut. Ved mi stale hovoril ako ma ma rad a stale mi daval najavo ze chce uz do smrti zit iba so mnou. Ako to mohol urobit? Ako sa mohol vratit k manzelke, ked ju podla jeho slov uz davno nema rad a nerozumeju si spolu. Vraj spolu uz dlhe roky neziju ani sexualne. Tak co toto ma znamenat, ako si to mam vysvetlit? Uz to bude mesiac co som ho nevidela, neda sa s nim nijako spojit. Najskor som si myslela ze si zacal s nejakou inou ale potom som zistila ze naozaj travi cas len so svojou zenou a rodinou. Je mozne, ze by mi cely ten cas klamal? A preco to robil, ved som vedela ze je zenaty, nemusel si vymyslat ze sa chce so zenou rozist. Poradte mi co robit, ako sa s tym zmierit? Mam ho stale rada. Chcela som si to s nim nejako vysvetlit, ale uplne ma ignoruje. Preco si so mnou nesadne a nevysvetli co sa stalo. Nicomu nerozumiem.

rangera

Maoam ma pravdu tak nechapem preco sa do nej obuvate. Jedine zeby ste neboli schopni prijat to, ze aj muzi maju na svete zodpovednost za svoje ciny?

Ja mam muzov rada, priam ich milujem,, ale prestante ich stale absurdne obhajovat muzov a vinit zo vsetkeho zeny. MUZI nie su DETI co za nic nemozu.

Brčo

Mile baby, aby ste uz tolko nekydali nadarmo, tak vam dam pricinu. Aj ja som zenaty a tiez som mal uz nejake tie bokovky. Nikdy som to nebral naozaj, aj ked tie zeny zrejme ano. Kazdy z nas sa robi pekny a neni su to len chlapi. Aj zeny ked nadavaju na muzov tak sa tvaria ze ony su z chleba a medu, ze ten chlap je chujko. Kto uz bude na seba kydat dobrovolne? A zvlast ked sa chce trocha zabavit. Taky je zivot ci sa vam to paci alebo nie. A mozem vam povedat ze cim chlap viac na svoju zenu nadava tak tym menej verte tomu ze od nej niekedy dobrovolne odide. Len keby ho sama vyhodila. Ale to ked by hrozilo tak rychlo zacne sekat dobrotu. Az ten tvoj chlapik vydrzal 5 rokov doma zatlkat a zena nic nezistila a az to potom nahodou zistila a pohrozila mu ze je koniec tak jasne ze od teba zdupkal a uz sa ti neodvazi ani zavolat. Lebo si uvedomil ze by stratil manzelstvo. A to chlap na 99 percent nechce.
Druha vec je ze ti kecal ako ta miluje a take tie reci co sa kecaju v posteli. Stale nechapem preco tomuto zeny veria. Ved muzi im to hovoria len preto lebo to tie zenske chcu pocut. Niekedy to z chlapa doslova doluju. Tak fajn, ked sa ti to paci, tak ja ti to kludne poviem, mna to nic nestoji. Ty si spokojna a das na chvilu pokoj. Nemozem za to ze ty uz na zaklade toho stavias mrakodrap a na vrchol chces dat zastavu "nase stasne manzelstvo". Toho sa nikdy nedockas. Ja uz manzelstvo mam a o druhe nemam zaujem. Jasne, ze by sme namali kecat a slubovat. Ale ked sa clovek dobre bavi tak si to v tej chvili nechce skratka pokazit. Preto hovori to, co chce baba pocut.
No a teraz sa mozete pustit do mna, ale je mi to fuk, lebo je to pravda.

dankeschon

Maoam si slobodna vsak ?nemas ziadneho chlapa a ani si nemala asi dlhodoby vztah,pretoze si uplne vedla.Ja mam muza a on je strasne pekny chlap.A jedine co ma tesi ze nie som ziarliva inak by som sa uz ocitla na psycho.Furt sa na neho nalepi nejaka baba ,vypisuje,stiha ho,ked ide niekam tak aj oni ho vyhladavaju,chapete ?pritom vedia ze je zenaty a ze ja som jeho manzelka.ja a moj muz mame firmu kde nevieme zohnat normalnu sekretarku lebo muz po roku je uz tak na nervy ze zasa sa nejaka namotala na neho.My sa snim iba smejeme ze keby bol z rozprávky zlata huska tak by mal na sebe nalepene cele stado zien:DJednej raz aj vylepil lebo na jednej party ked sme isli fajcit tak jedna mlada kocka mu skoro strcila jazyk do pusi.Cudzia ,chapete ?A on chudacik nic nerobi furt cele dni mi chodi za zadkom ako taky psik ,furt je len somnou a just.Babule musia byt riadne zufale.A viete preco ?Lebo same nemaju hrdost a neveria si

pajtaska

naco chodi so zenatym muzom a rok po roku sa nerozvadza.nie bez priciny sa nerozvadzal svoju zen chce za zenu a teba len vyuzit.je podozrive ak sa nechce rozvadzat co mohla ocakavat.

forest

tak to byva..clovek sa len tazko moze spolehnut na druhych. treba sa spoliehat len na seba. nie je to ani prvy ani posledny pripad, muzi /aj zeny/ radi manipuluju..a ludia byvaju tiez zbabeli. co ti bude vysvetlovat, rozmyslel si to, ty si naletela tym sladkym reciam, aj ked to vyznieva akokolvek kruto, urcite to vies. pozitivne je na tom to, ze vsetko dopadlo tak ako malo. aj ked teraz to tak nevnivas, ale chcela by si takeho nerozhodneho muza? alebo chcela by si klamara, ktory Ti vravi nieco do oci, ale v hlave si to nemysli?
drzim palce, nech to vsetko zvladnes, aj ked to nebude jednoduche..urcite to zvladnes. a reci, ze si si nieco zasluzila, od druhych, neber ani trosku vazne, kazdy nech sa stara v prvom rade o seba..aky by bol svet krajsi, ako riesit a vzrusovat sa nad zivotmi druhych, aj k tomu treba dospiet. vela lásky! :-)

poolcool

poznat detailne situaciu je mozno zaujimave, ale clovek aj tak vzdy sudi podla vysledkov. a vysledok je taky, ze ten chlap sa vratil k zene. co mohla cakat? no, mohla cakat, ze jej hovori pravdu a ostane s nou. ak sa vratil k zene a je teraz ako ona pise stale so svojou rodinou, moze to znamenat s najvacsou pravdepodobnostou, ze s tou rodinou aj chce ostat, lebo mu je s nou lepsie ako s tou milenkou. asi ma rodinu rad, inak by odisiel nikto predsa nezije s partnerom preto, lebo musi. ani peniaze alebo ine priciny nie su dostatocne vazne na to, aby si niekto sposoboval taku ujmu. a keby to aj tak bolo, tak by jej to vysvetlil. on sa jej ale uplne odmlcal. takze srab je, je to marne. na nejaku spravu aj keby bol zatvoreny v base by si nasiel cesticku ako ju dorucit. a on sa kludne pohybuje po svete, venuje sa rodine a ju ignoruje. co tu chces riesit?
a k nej som sa uz vyjadrila.
inak - ak mam byt uprimna, tak niekedy moze taka nevera dokonca pomoct ozivit vztah a zlepsit manzelstvo. nemusi to vzdy byt len dovod ku krachu. a asi to tak bude aj v tomto pripade.

mojpohlad

No, padaju tu same sudy, ale pri tom nikto z vas vlastne nic o jej situacii nevie. Vase komentare su totalne bezpredmente, pretoze realitu nepoznate. Dokreslujete si ju iba z vlastnych skusenosti a na zaklade vasej predstavivosti.

Z prispevku zakladajucej vobec nie je jasne ako to vlastne medzi nimi je.

Odkial beriete tu istotu, ze niekto niekoho podvadzal ? Ostat zenaty predsa vobec nemusi znamenat ze je niekto skutocnym manzelom a ze to funguje a s rodinou naplno zije.

Ako sa odvazujete z jedneho prispevku zakladatelky sudit ze niekto je zly ? Ano, napisal som v tejto teme aj ja ze sa javi ten chlap ako srab a zbabelec ked podla toho co zakladatelka pise, ju ignoruje. Ale ked si to zpetne uvedomim tak je to vlastne tak isto bezpredmetny a zbytocny komentar, kedze o tom hovno viem, aka je skutocna realia a co sa tam medzi nimi deje.

Je to uplne zbytocna diskusia kedze nikto z nas nepozna detailne situaciu z pohladu ich obidvoch. Na to su vlastne profesionalne poradne a psychologovia, nie taketo laicke verejne forum. Ludia sa tu iba ventiluju z vlastnych problemov, malokedy ide o nejaky odosobneny uzitocny postreh k danemu problemu v teme.

poolcool

dostala co si zasluzila. vedela ze ma deti, rodinu, manzelku. co ked su tie deti uz velke? co velke deti uz nemaju radi svojich rodicov? co velke deti uz nie su radi ked rodicia ziju spolu az do smrti? asi to u nich nebolo take dusne, ked sa tam vratil. mozno s nou cele tie roky spaval. netusila nic ani ona ani ty. mozno sa s tebou zaplietol lebo si ho zviedla. mozno si vyuzila jeho ponosy a povedala si si ze z toho mozes nieco ziskat pre seba. teraz si ziskala. on sa ti pomstil aj za svoju manzelku tym ze sa na teba bez slova vykaslal. mozno mu to aj pomohlo. mohol porovnat ktora z vas je lepsia a vybral si tu, ktoru ma naozaj rad. nefnukaj ale prijmi trest ktory si si zasluzila. a vezmi si z toho ponucenie. ze osud vzdy vracia rovnakym dielom.

delete

neviem čo tu treba riešiť. ja v tom mám úplne jasno: chlap bol ženatý, nebol v rozvodovom konaní, tak si s ním nemala začínať. ona má už väčšie dieťa, takže odhadujem jej vek tak okolo 40. čiže žiadna soplaňa bez životných skúseností. mohla teda predpokladať, že chlap si vymýšľa a s manželstvom to nebude také nahnuté. už to bolo podozrivé, že počas takého dlhého vzťahu sa stále nerozvádzal. dávno ju mohlo napadnúť, že tá opustená bude ona a nie manželka. chlapi sú už proste takí, že si chcú odskočiť, ale aby to bolo bez následkov. netvrdím, že s tým súhlasím, ale viem o tom, preto by som na také reči nikdy nenaletela. zaľúbiť sa človek môže, to sa stáva. ale ukáž najskôr papier o rozvode a dôkaz, že to manželstvo naozaj nevyšlo. lebo aj to sa stáva. inak mám dvere, srdce a aj to tam dole zatvorené. radšej hrdo sama ako ponižujúco vo "dvojici", ktorá sa skôr či neskôr aj tak rozpadne. a zas budem len sama.