Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?

Príspevok v téme: Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?
Zelenalinka

Mala som 5-rocny vztah so zenatym muzom. On ma dve deti, ale uz su dospele. Cely cas mi hovoril ako mu to v manzelstve neklape a ako ma ma rad a chce zit so mnou. Ja mam dospeleho syna ale pred tyzdnom sa odstahoval do vlastneho bytu. Tak som ostala uplne sama v domceku na dedine. Pripadam si osamela ako prst. Mam kamaratky, ale to nie je ono. Ratala som s tym, ze sa rozvedie, ale miesto toho sa vratil k zene. Prestal mi volat, neberie telefony, neodpoveda na maily. Neviem co mam robit. Nechce sa mi verit, ze na cely nas vztah mohol takto zabudnut. Ved mi stale hovoril ako ma ma rad a stale mi daval najavo ze chce uz do smrti zit iba so mnou. Ako to mohol urobit? Ako sa mohol vratit k manzelke, ked ju podla jeho slov uz davno nema rad a nerozumeju si spolu. Vraj spolu uz dlhe roky neziju ani sexualne. Tak co toto ma znamenat, ako si to mam vysvetlit? Uz to bude mesiac co som ho nevidela, neda sa s nim nijako spojit. Najskor som si myslela ze si zacal s nejakou inou ale potom som zistila ze naozaj travi cas len so svojou zenou a rodinou. Je mozne, ze by mi cely ten cas klamal? A preco to robil, ved som vedela ze je zenaty, nemusel si vymyslat ze sa chce so zenou rozist. Poradte mi co robit, ako sa s tym zmierit? Mam ho stale rada. Chcela som si to s nim nejako vysvetlit, ale uplne ma ignoruje. Preco si so mnou nesadne a nevysvetli co sa stalo. Nicomu nerozumiem.

Maoam

zasa sa tu od niektorych na mna spusti sprska verbalnych utokov, ako vo viacerych temach, hoci pisem casto skoro identicke nazory ako ini - ale do tych sa neobuje paradoxne nikto ;-)), tak nevadi, ale musi to von:

osobne mi dost vadi, ze sa spolocnost sprava - cest zrelym jedincom, akoby sme este zili v stredoveku alebo inych predpotopnych casoch, kde sa hadze zodpovednost automaticky iba na jedno pohlavie, rsp. tu vidno jasnu tendenciu k tomu

preco su muzi vzdy akoby 'chraneni', 'ospravedlnovani' bla bla bla?

tak nech odovzdaju OP, funkcie atd, ked su v podstate nesvojpravni a nezodpovedni za svoje konanie

akonahle sa zamota zena so zadanym, ci zenatym, je hned stetka (aj ked jej to mozno dlho tajil, ze je zadany ci zenaty), ale ked ma chlap aferu, alebo dlhorocny paralelny vztah, berie sa to uplne OK, dobreze ho este ludia nebrania, chudacika

ked toto napisem, automaticky to pre niektorych znamena, ze nenavidim ci neznasam muzov a musim byt nejaka chudera skareda, ktora roky nemala chlapa :D

ale ludia, sorry, zobudte sa, ludia su zodpovedni bez rozdielu na svoje pohlavie za vsetko, co robia

zeny aj muzi

a vzdy v prispevkoch nezabudam pripisat jedno: je to O LUDOCH, tak, ako poznam muzov-sviniarov, zeny-mrchy, poznam aj solidnych muzov a fajn zeny

je to O LUDOCH, tak uz konecne pochopte ti, ktori s tym mate taky obrovsky problem, ze ti muzi nie su ziadni chudacikovia, ktori boli vtiahnuti zenskymi do postele a roky boli nuteni mat s nimi afery, je to SMIESNE

RadimKolár

Teraz som si prečítal príspevok od down. Fakt klobúk dolu pred tebou, si správna žena. Tu je vidno, že odpustenie má význam a kto vie odpúšťať, tomu sa vráti radosť do života. Nepočúvaj také uštipačné poznámky že Ti bude aj ďalej zakášať, alebo že to bude lepšie maskovať. Nemá zmysel aby to robil. A ty najlepšie vidíš aký je teraz k tebe milý. Takú ženu ako ty dokáže chlap oceniť a viackrát ju nepodvedie. Držím vám palce obidvom!

RadimKolár

Presne to som chcel napísať aj ja čo Sejla. Že ak by ten chlap naozaj so ženou nemal sex, prečo by jej zatajoval milenku? To si trafila Sejla po hlavičke. Keby mali pred rozvodom, jeho žena by o milenke vedela, to je jasné. A určite by jej to nevadilo. Keď manželke milenku zatajoval, tak sa s manželkou nikdy neplánoval rozísť. Nuž, bola si naivná, toto ti malo byť podozrivé.

Sejla

keď nemal s manželkou roky sex, tak by ťa asi pred ňou netajil a vedela by o tebe. Ak ťa skrýval, malo ti to byť dávno podozrivé

RadimKolár

Hm... Dobre blbá situácia. Neviem si predstaviť prečo sa tak náhle odmlčal. Lebo nech už je to ako chce, aj keď sa rozhodol Ťa opustiť, tak nejaké vysvetlenie by to chcelo. Nečítal som celú diskusiu tak možno sa budem opakovať, ale bez urážky - bola si teda dosť naivná. Už máš sama dospelého syna keď píšeš, že sa odsťahoval do vlastného bytu. Takže koľko máš rokov - tak medzi 40 - 50? To už by si mohla mať so životom troška skúsenosti. Chlap ktorý sa chce naozaj rozviesť to urobí maximálne do roka. Aj to som tomu trocha pridal. Lebo v skutočnosti keď je manželstvo rozbité a muž si nájde inú, tak sa rozvedie čo najskôr. Presťahuje sa k tej novej, veď načo by to naťahoval a komplikoval všetkým život? Ak sa ten tvoj k tomu nemal, asi to neplánoval vôbec. Možno to chcelo pár otvorených rozhovorov a bola by si zistila na čom si. Teraz je už neskoro, lebo je na 99 percent isté, že už sa k tebe nevráti. Troška si možno poplačeš, ale to prejde. Taký je život. Na budúce budeš opatrnejšia. Nepozeraj po ženatých, hľadaj medzi voľnými. Odporúčal by som nejakého športovca. To sú väčšinou priami chlapi, aj keď nie všetci. Taký chlap čo má rad prírodu, pohyb, šport, taký nebehá za druhými ale vie ho potešiť aj pekná prechádzka alebo futbal s kamarátmi. Taký mestský kaviarnický donchuani nie sú pre vážny vzťah dobrá voľba.

no ja...

Dobre ti tak. Evidentne sa chlapik uvedomil, zistil, ze stale miluje svoju zenu a nestojis mu za to, aby opustil svoje najdrahsie, svoju rodinu. Aj moj tatko zahybal mame, tiez sme dospele, ale tiez sa uvedomil vcas. Keby tu zensku stretnem, tak jej odrezem hlavu. Vyzer si to, do cudzej kapusty sa neleze!

adri3335

Down precitala som si tvoj pribeh a chcem ti povedat ze si obdivuhodna zena lebo si dokazala odpustit neveru.Velmi Vam prajem a fandim.A viem ze Vam to teraz spolu klape pisala si ze nemala si problem priznat aj ty chyby a to sa mi paci pretoze to ze sa ti manzel vzdialil o niecom svedcilo.Klobuk dole pred tebou.

down

No neviem, ale musí to byť hrozné žiť ustavične s nedôverou a podozrievaním. Ja taká nie som. Uzavrela som to a viac sa tým nezaoberám. Tu som to spomenula iba preto, lebo som chcela ukázať, že odhalená nevera manželku naozaj bolí. A aj to, že nevera nemusí nevyhnutne končiť rozvodom a môže vzťah aj upevniť. Čo si o tom kto myslí, to mi je jedno. Nemienim sa trápiť rozmýšľaním nad tým, či môj muž niekde s niekým niečo...
Je ku mne dobrý, máme perfektný vzťah. A to je pre mňa podstatné.