Mala som 5-rocny vztah so zenatym muzom. On ma dve deti, ale uz su dospele. Cely cas mi hovoril ako mu to v manzelstve neklape a ako ma ma rad a chce zit so mnou. Ja mam dospeleho syna ale pred tyzdnom sa odstahoval do vlastneho bytu. Tak som ostala uplne sama v domceku na dedine. Pripadam si osamela ako prst. Mam kamaratky, ale to nie je ono. Ratala som s tym, ze sa rozvedie, ale miesto toho sa vratil k zene. Prestal mi volat, neberie telefony, neodpoveda na maily. Neviem co mam robit. Nechce sa mi verit, ze na cely nas vztah mohol takto zabudnut. Ved mi stale hovoril ako ma ma rad a stale mi daval najavo ze chce uz do smrti zit iba so mnou. Ako to mohol urobit? Ako sa mohol vratit k manzelke, ked ju podla jeho slov uz davno nema rad a nerozumeju si spolu. Vraj spolu uz dlhe roky neziju ani sexualne. Tak co toto ma znamenat, ako si to mam vysvetlit? Uz to bude mesiac co som ho nevidela, neda sa s nim nijako spojit. Najskor som si myslela ze si zacal s nejakou inou ale potom som zistila ze naozaj travi cas len so svojou zenou a rodinou. Je mozne, ze by mi cely ten cas klamal? A preco to robil, ved som vedela ze je zenaty, nemusel si vymyslat ze sa chce so zenou rozist. Poradte mi co robit, ako sa s tym zmierit? Mam ho stale rada. Chcela som si to s nim nejako vysvetlit, ale uplne ma ignoruje. Preco si so mnou nesadne a nevysvetli co sa stalo. Nicomu nerozumiem.
Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?
sviniar,jednoducho ťa využil
zelenalinka,
mám pocit, že stále to nevidíš, tak to spomeniem - to si vážne myslíš, že váš vzťah bol úprimný a skutočný keď ste celý čas podvádzali jeho ženu? A čo je on za charakter, keď takto dokáže klamať a podvádzať? A čo si ty za charakter, keď v tom človeka podporuješ a konáš s ním?
Tu citová láska nie je ospravedlnenie ani náhodou!!! Ani to, že so ženou nebol šťastný nie je ospravedlnenie. V každom vzťahu sú problémy. V každom vzťahu je obdobie chladu.
Keby si ho naozaj ľúbila, tak by si sa mu snažila pomôcť nájsť cestu späť k jeho manželke, a nie ju s ním podvádzať.
Vážne ti NEprajem, aby v tvojom vzťahu (nejakom normálnom, založenom na pravde), keď budete mať problémy, prišla iná žena a prebrala ti ho.
A manželka je manželka. Prežili spolu veľa, majú spolu deti. Žiadny ďalší vzťah už nebude ako prvý manželský.
Úprimne verím a dúfam, že sa im podarí ich vzťah obnoviť a že ty pochopíš, čo si robila posledné roky a začneš byť zodpovedná a správať sa ako dospelá.Lebo doteraz ti to veľmi nešlo a vidíš, čo si si tým privodila.
Koniec toho vzťahu je to najlepšie čo sa vám dvom mohlo stať.
No baby podo mnou to uz dokonale vystihli. Ja sa fakt divim, ze hoci sa xy zien na zenacoch popali, aj tak sa stale najdu take, co uveria jeho recickam aka je ich manzelka mrcha a hysterka, ako ju neznasaju, ako sa idu uzuz rozviest. Byvaju potom velmi prekvapene ked ich nahodou spolu uvidia, ze su ako dve hrdlicky. Jeho manzelka mozno na nieco prisla a dala mu ultimatum. Alebo sa ta sam nasytil a uz ta nechce. Naco si si zacinala so zenacom, s nimi to takmer vzdy dopadne takto.
Maoam:
Sme napisali to iste v rovnaky cas skoro :D
hovorite o sraboch ,blbcoch,ale kto je tu najvacsi srab?Zenska ktora si nevie priznat ze chlap s ktorym spava ju chce iba na je....u.Na nic ine,.Ale ona trubica to v nom zivi ,neda mu pokoj nenecha si ho iba zaje..t ked ho uz teda zbalila v bare pri vine.Ona sa nevie postavit a ist dalej a snazi sa toho chlapa presvedcit ze ano chces iba mna ,ano rozvedies sa.A vytvara si iluzie a chlap pritakava a mozno ju ani nepocuva o com vyprava a mysli na svoju zenu.Ste pomylene zenske takto to nefunguje ked chcete byt ako chlapi a zbalit kadekoho na diskoteke a je vam jedno ci ma rodinu alebo nie,tak sa podla toho spravajte a idem si muzsky princip nie? to znamena ze zat...am si a necham ho zit.Ak to nedokazete tak prosim nebalte zenacov a rozvodov bude podstatne menej.
Ako sa hovori :za vsetkym hladaj zenu
Ja sa vam divim zeny vyplakavate jak nepricetne ale neni Vam blbo ,ze :
1.Spavate so zenatym chlapom
2.Ktory ma deti :ako by ste sa citili ako decko keby ste vedeli ze tatko ma frajerku?
3.Na svete je milion chlapov preco si vyberate zenatych ?No pretoze su vycvicení ,zodpovední a vy nepotrebujete nejakého blbca slobodného ktorému vyvara mama obedy vsak ?taky neni moderny
4.Keby ste nenamotavali tých chlapov tak by ziadny nemal sancu a nevera by bola len v bordeloch,aj to by si kazdy jeden rozmyslel.Otrcate p... a potom sa cudujete
5.Vam by sa lubilo keby Vas muz spaval s inou ?Asi ne vsak ? pretoze paradoxne tieto zenske su najvacsie ziarlivky pod slnkom
ja sa cudujem ze ste prekvapene ked Vas zenaty chlap kopne do prd....A vsetky si myslite to iste,ze si Vas vezme a bude len a len s Vami.Ale v 99% pripadoch sa muzi vracaju k svojim manzelkam.Viete preo ? lebo ich miluju,lebo snimi prezili cast zivota,je to kus z nich,lebo maju spolu deti a je jedno ci su dospele.Nechapete to ?Za kazdou neverou zenateho muza su slobodne zenske ,ktore zhodou nahod idu prave po tych ktori maju obrucku na prste.Pokial to samozrejme chlap nezataji.Ale vacsinou si toho chlapika obmotaju na prst,chvalia ho za kazdu p.c.v.n. ,hovoria mu aky je uzasny a taky chlap potrebuje tieto reci pocut,pretoze doma ma dve uskriekane deti,manzelku ktora ledva stoji na nohách a je na nervy koli deckam,samozrejme pridruzi sa aj zla financna situacia a problem je na svete.Nemaju manzelky na svojich muzov pekneho slova a prichadza mlada ,krasna,,talentovana,, volavka ktora ide na lov,a samozrejme takéhoto nestastneho a frustrovaného muza bud v robote alebo v bare ulovi.Jedno rande ,druhe a ruka je v rukave.Lenze cajocka nechape ze muz ju ma na kompenzovanie problemov v domacnosti a huci do neho ze kedy sa rozvedie a pod.Lenze on sa nechce rozviest on si mysli ze sa vsetko doma utrasie ale zacina sa pomaly aj bat lebo cicka je na neho namotana a on sa jej boji povedat pravdu preto sa potom cuduje ze preco sa nerozviedol ked jej povedal ze ano.No preto ze to chcela pocut.A on chudak klame aby neranil jej city.Tym viac neskor si uvedomuje ze jeho manzelka je perfektna zena ,ktora sa vie postarat nielen o neho ale o celu domacnost a jeho deti ,ze on podvadzal a flakal sa zatial co ona drzala vsetko nad vodou.A zacne mu to byt luto a ukonci milenecky vztah.HOTOVKA
doubledog: clovek, ktory ma uctu voci partnerke (ex), s ktorou bol PÄT rokov - si poklada za povinnost oznamit dovod a osobne, ak nezvladne, aspon e-mailom
nie sa vypnut, skryvat ako posledny srab a zbabelec, kym si ona nedomysli, co sa stalo, sorry
doubledog
"na tom uz nie je co dalsie vysvetlovat."
To sa teda kruto mylis.
Seriozny clovek vysvetli alebo aspon nejako oznami, ze co sa stalo. Aspon z ucty k tomu druhemu.
Zbabelec, srab a sebec sa chova presne tak ako popisuje ty.