Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Štítna zľaza, Ľubochňa

Príspevok v téme: Štítna zľaza, Ľubochňa
annna

Mam problemy so stitnou zlazou, znizena funkcica stitnej zlazy, zapal stitnej zlazy a uzivam treti rok Euthyrox. Aj napriek tomu ze uzivam lieky som velmi pribrala a aj preto som sa rozhodla zeby som skusila este vysetrenie v Lubochni. Bola by som rada keby sa mi ozval niekto kto uz tam na vysetreni bol a opisal mi ako to tam prebieha, pripadne u koho sa mam objednat, niekto kto ma s tym osobnu skusenost. Je niekto kto od Euthyroxu pribral? Teraz uzivam Euthyrox 100, davky mi postupne zvysovali, ale ja priberam dalej pri rovnakej zivotosprave ako predtym ked som lieky nebrala. Je sice pravda, ze odkedy uzivam lieky citim sa lepsie az na to priberanie to je hrozne za 3 roky skoro 40 kg, co je zle. Ak s tym ma niekto osobne skusenosti nech sa mi ozve. dakujem

zlata

ahoj soluna.do lubochne som napisala este 15.3.neprisla mi odpoved.myslis ze mam este cakat alebo napisat este raz?poradte mi kto mas tym skusenosti.

zlata

ahoj solunka dakujem za radu.zajtra tam urcite napisem.dneska som bola cely den v robote tak uz nema energiu.potom sa ti ozvem.das mi adresu alebo napisem sem?

soluna

zlatka,napísala som toto:Dobrý den,volám sa.....,a mám zvýšennú činnosť štítnej žlazy,liečim sa už druhý rok a preto by som sa chcela objednať k vám na kompletné vyšetrenie,za odpoved vopred dakujem.Potom moja celá adresa,s pozdravom a podpis,to bolo všetko.Odpoved bola za týžden,ti hovorím bola som velmi prekvapená.

zlata

soluna to je lekar?aby som vedela ako ho mam oslovit.ty si mu napisala ze tam chces prist alebo si mu opisala iba svoje tazkosti.ak sa ti chce napis mi prosim vsetko blizsie aj v maily.

soluna

no ja neviem,ale ja som sa takto objednala prvýkrát a to prednedávnom,ja som tam vobec netelefonovala,rovno som mailovala,a výsledok ma prekvapil