Štítna zľaza, Ľubochňa

Príspevok v téme: Štítna zľaza, Ľubochňa
annna

Mam problemy so stitnou zlazou, znizena funkcica stitnej zlazy, zapal stitnej zlazy a uzivam treti rok Euthyrox. Aj napriek tomu ze uzivam lieky som velmi pribrala a aj preto som sa rozhodla zeby som skusila este vysetrenie v Lubochni. Bola by som rada keby sa mi ozval niekto kto uz tam na vysetreni bol a opisal mi ako to tam prebieha, pripadne u koho sa mam objednat, niekto kto ma s tym osobnu skusenost. Je niekto kto od Euthyroxu pribral? Teraz uzivam Euthyrox 100, davky mi postupne zvysovali, ale ja priberam dalej pri rovnakej zivotosprave ako predtym ked som lieky nebrala. Je sice pravda, ze odkedy uzivam lieky citim sa lepsie az na to priberanie to je hrozne za 3 roky skoro 40 kg, co je zle. Ak s tym ma niekto osobne skusenosti nech sa mi ozve. dakujem

aljoska

Podla toho ako sa dohodneš s lekárom,či budeš čakat na výsledky.Na tie sa čaká do 10,30 potom začínajú ordinovat.A záleží od toho kolko ludí bude pred tebou.Vačšinou do tej 11,30-12 som vybavená.Ale záleží asi aj od lekára.

jaeny

ahoj soluna,fakt nemusíš mať strach ide to tam velmi rýchlo a príroda je ozaj pekná,iba lutujem ,že sme nemali viac času môže sa tam dobre relaxovať,aljoška prepáč ešte som ti nenapísala včera večer sme sa vrátili z chalupy,tento týžden ti určite napíšem,pá

soluna

baby tak zajtra idem do lubochne, držte mi palčeky,lebo moc bojím, od rána mám už strach že čo so mnou budú robiť

inam34

Ja som bola v Lubochni pred 12 rokmi a vtedy som sa objednávala telefonicky vždy som prišla na 2-3 dni dá sa prenocovať v súkromných penzionoch ráno som prišla na odbery a potom k lekárovi s výsledkami podľa nich ma objednal ležať alebo iba na kontrolu.Dnes už tam nechodím som v ambulantnej starostlivosti.Brala som aj ja euthyrox25 potom aj 50 .Teraz je to v norme.Neboj sa všetko bude v poriadku.A Lubochňa je ozaj najlepšia.Môžem iba odporúčať.

jaeny

aljoška,vieš že som si to myslela,že ste jedna a tá osoba,velmi ma to teší,od nás tiež už všetci odišli,konečne klídek,je to ako utíšenie na mori,ešte poupratujem a budem relaxovať na PC,pa napíšem ti mail

aljoška

Ahojte dievčatá.Jaeny,aljoška=alickaj.Tak som sa podpisovala,ked sa mi nedalo prihlásit.Moja polovička si na mne zgustla ešte v posteli i ked mal výrazne zakázané ma oblievat.Aj si teda vypočul komentár.Ale ked som videla ako teší,ako malé dieta no nech má chlapec radost.A ináč sme boli na dlhej prechádzke,potom som ešte piekla a teraz už oddychujem.

jaeny

ahojte kočky,ako trávite velkú noc?Aj vás dobre vyšibali a obliali aby ste boli celý rok zdravé ako rybička?Alickaj,kde si ,kde si sa nám stratila,už si sa dlho neozvala.

aljoška

Ahoj jaeny.Díky za mailík.Len som bola prekvapená,lebo som to len tak skúšala a napísalo mi,že správu neodoslalo,že sa vyskytla nejaká chyba.Tak som to nechala tak.V stredu by som rada išla na to krčné,som zvedavá čo mi povedia.
Soluna,jednoznačne vystúp v Kralovanoch.Potom musíš pozerat spoje smerom na Ružomberok,Mikuláš,Starú Lubovnu.O kolkej by si bola v Kralovanoch?Vyjdeš zo stanice a hned je potom autobusová zastávka.