Mam problemy so stitnou zlazou, znizena funkcica stitnej zlazy, zapal stitnej zlazy a uzivam treti rok Euthyrox. Aj napriek tomu ze uzivam lieky som velmi pribrala a aj preto som sa rozhodla zeby som skusila este vysetrenie v Lubochni. Bola by som rada keby sa mi ozval niekto kto uz tam na vysetreni bol a opisal mi ako to tam prebieha, pripadne u koho sa mam objednat, niekto kto ma s tym osobnu skusenost. Je niekto kto od Euthyroxu pribral? Teraz uzivam Euthyrox 100, davky mi postupne zvysovali, ale ja priberam dalej pri rovnakej zivotosprave ako predtym ked som lieky nebrala. Je sice pravda, ze odkedy uzivam lieky citim sa lepsie az na to priberanie to je hrozne za 3 roky skoro 40 kg, co je zle. Ak s tym ma niekto osobne skusenosti nech sa mi ozve. dakujem
Štítna zľaza, Ľubochňa
soluna,bližšie sú Kralovany,dobre vybav!!!
aljoška,všimla si si už sa mi konečne podarilo zaregistrovať,dostala si mailík,pa
idem do Lubochne na vyšetrenie,vie mi tu niekto poradiť či mám vystúpiť v Liptovskom Mikuláši alebo v Kralovanoch ,odkial to je bližšie do Lubochne,chcela by som rýchlikom ísť
Jaeny,dakujem.Prajem to isté.Potom sa ozvem.Mám ist na krčné,ked bude po tom,napíšem.Pekné sviatky.
zlatka ešte čakaj,teraz majú viacej práce ako v zime,ja tam idem 17.apríla,potom napíšem ako som dopadla.Pa-pa
Ahoj jaeny,tak včera bolo dost škaredo,pod mrakom,sychravo a miestami pršalo.Dnes ráno bolo -5´C,kosa ako hrom ale cez den krásne,slnečno a celkom teplo.A aj napriek tomu som nebola poobede von.Prišla som z roboty a trčím doma,lebo ma v kuse už 5 den bolí hlava.A včera mi prišla správa z Lubochne.Moc ma nepotešila,tak nemám ani na nič náladu.Zareagovali uzliny na krku tak som zvedavá čo sa z toho vykluje.
Tam Ti tiež brali krv a on mal výsledky v počítači takže sa riadil asi nimi.Či prezeral aj tie čo si doniesla?Lebo ked som išla prvý krát,tak tiež mi doktorka vypísala hodnoty,on to len pozrel a v Lubochni som mala trocha iné výsledky.Teraz mu už kartu ani nedávam.