Štítna zľaza, Ľubochňa

Príspevok v téme: Štítna zľaza, Ľubochňa
annna

Mam problemy so stitnou zlazou, znizena funkcica stitnej zlazy, zapal stitnej zlazy a uzivam treti rok Euthyrox. Aj napriek tomu ze uzivam lieky som velmi pribrala a aj preto som sa rozhodla zeby som skusila este vysetrenie v Lubochni. Bola by som rada keby sa mi ozval niekto kto uz tam na vysetreni bol a opisal mi ako to tam prebieha, pripadne u koho sa mam objednat, niekto kto ma s tym osobnu skusenost. Je niekto kto od Euthyroxu pribral? Teraz uzivam Euthyrox 100, davky mi postupne zvysovali, ale ja priberam dalej pri rovnakej zivotosprave ako predtym ked som lieky nebrala. Je sice pravda, ze odkedy uzivam lieky citim sa lepsie az na to priberanie to je hrozne za 3 roky skoro 40 kg, co je zle. Ak s tym ma niekto osobne skusenosti nech sa mi ozve. dakujem

lucyliu

baby treba tam ist v cervenom obleceni zdravotaka a objednaju vas neskutocne rychlo mna uz na prve vysetrenie 23.4

aljoška

Ja tiež užívam 125 mg,so spaním nemám nejaký problém.Spím síce niekedy horšie,ale to záleží na okolnostiach.

jaeny

bianka,treba volať medzi 11-13hod.,0444306111 je spojovatelka,skus 0444306239 alebo 0444306251,vždy volaj iba jedno číslo skorej sa dovoláš

bianka

cislo do Lubochne 044/4306111
najlepsie volat medzi 08 hod do 11,00 hod je pravda ,ze niekedy
sa je tam tazko dovolat

jaeny

aljoška,povedal mi že všetko je v poriadku akurat šž nevyprodukuje už tolko hormonov a preto sa musia nahradiť vyšším množstvom,preto mi zvýšil dávku na 125,doteraz som zle spávala a čo bude potom,nevieš niečo poradiť,dík,pá

jaeny

určite obvodná vám môže lieky predpísať,ja tiež tam chodím
alickaj,mne pridal lieky na 125ethyrox,vraj to pomôže a dcéra musí ísť čo najskôr na operáciu

aljoška

A ku akému lekárovi chodíš,ak smiem vediet.Kolegyna chodí tiež k takému,čo s ním nie je spokojná.Myslím,že obvodná ti može predpísat jedno balenie v mesiaci.

zuju

aljoska: nie do Lubochne chodim uz niekolko rokov a moj lekar ze vraj mal volno az vtedy co sa mi nezda, lieky mi moze lekarka vypiat len do 02.04, lebo v Lubochni som bola 02.10, a dufam ze mi ich predpise ked mi ich dala pred ani nie mesiacom