Štítna zľaza, Ľubochňa

Príspevok v téme: Štítna zľaza, Ľubochňa
annna

Mam problemy so stitnou zlazou, znizena funkcica stitnej zlazy, zapal stitnej zlazy a uzivam treti rok Euthyrox. Aj napriek tomu ze uzivam lieky som velmi pribrala a aj preto som sa rozhodla zeby som skusila este vysetrenie v Lubochni. Bola by som rada keby sa mi ozval niekto kto uz tam na vysetreni bol a opisal mi ako to tam prebieha, pripadne u koho sa mam objednat, niekto kto ma s tym osobnu skusenost. Je niekto kto od Euthyroxu pribral? Teraz uzivam Euthyrox 100, davky mi postupne zvysovali, ale ja priberam dalej pri rovnakej zivotosprave ako predtym ked som lieky nebrala. Je sice pravda, ze odkedy uzivam lieky citim sa lepsie az na to priberanie to je hrozne za 3 roky skoro 40 kg, co je zle. Ak s tym ma niekto osobne skusenosti nech sa mi ozve. dakujem

icka

pekny vecer,mile pisatelky pocientky chore na stitnu zlazu.ja tuto chorobu mam od svojich 30 rokov a o rok budem mat 50.bola som uz niekolko krat predavkovana liekom.nebola som este nikdy odoslana do lubochne ale urcite rada by som sa tam dostala,aby ma niekto s odbornikov vysetril.byvam vo velkomeste a tato choroba je velmi znama a vela zien ju ma.ja som neskutocne pribrala mam 30 kg naviac od kedy uzivam lieky.choroba mi nedava poriadne spat,som aj velmi citliva.rodinka ma toleruje a pomaha mi vo vsetkom.brala som 220 mg a teraz berem 150 mg a stale citim zvieranie a tazke prehltavanie.nikdy mi nedoporucovali operaciu,ked sa pytam nemaju cas vysvetlovat co a ako dalej.skusim sama zavolat a objednat sa v lubochni som zvedava ci sa mi to podari.vsetkym prajem vela zdravia

aljoška

Už budeš chodit zasa k svojmu,u Vás?No je to dost zle,ked je to tak daleko.Ked tam chodím tak stretávam ženy z celého Slovenska,sú tam kadejaké značky okresov.Ja to naštastie namám tak daleko a mám celkom dobré spoje,Lubochna je dost od ruky.

aljoška

Lucy,ja nemám problém s objednávaním.Teraz už telefonujem priamo svojmu ošetrujúcemu lekárovi a ten je schopný ma objednat hned na druhý týžden.
Soluna,chod do tej Lubochne.Ako som písala sú tam ozaj dobrí odborníci a urobia Ti všetky potrebné vyšetrenia.Myslím si,že okresní endokrinologovia nemajú také možnost.

soluna

ja tiež chodím mojej lekárke,ale sa mi zdá že 2 roky ma lieči a sa to nezlepšuje,tak preto som sa objednala do lubochne,napísala som im mail,a okamžite mi poslali list a hned ma objednali,to sa mi páčilo tento prístup.Aaspon budem vedieť na čom som,lebo moja lekárka toho moc nenahovorí,ked sa mi zhorší stav tak mi povie,no asi ste zase prežili stres,pritom ja sa snažím ,aby som si nič nepripúštala k tele,a hlavne sa bojím o oči,lebo jedno mám trošku väčšie.

aljoška

Nemusíš chodit do Lubochne,ale ked mi dali na výber okresného endokrinologa a Lubochnu,tak som sa radšej rozhodla pre Lubochnu.Ležala som tam ako dieta,ležal tam moj syn a predsa je to len Národný ústav,tak si myslím,že majú dobré vybavenie a sú tam dobrí odborníci.