Štítna zľaza, Ľubochňa

Príspevok v téme: Štítna zľaza, Ľubochňa
annna

Mam problemy so stitnou zlazou, znizena funkcica stitnej zlazy, zapal stitnej zlazy a uzivam treti rok Euthyrox. Aj napriek tomu ze uzivam lieky som velmi pribrala a aj preto som sa rozhodla zeby som skusila este vysetrenie v Lubochni. Bola by som rada keby sa mi ozval niekto kto uz tam na vysetreni bol a opisal mi ako to tam prebieha, pripadne u koho sa mam objednat, niekto kto ma s tym osobnu skusenost. Je niekto kto od Euthyroxu pribral? Teraz uzivam Euthyrox 100, davky mi postupne zvysovali, ale ja priberam dalej pri rovnakej zivotosprave ako predtym ked som lieky nebrala. Je sice pravda, ze odkedy uzivam lieky citim sa lepsie az na to priberanie to je hrozne za 3 roky skoro 40 kg, co je zle. Ak s tym ma niekto osobne skusenosti nech sa mi ozve. dakujem

soluna

ahoj zlatka, no som už doma z lubochne,skoro som tam zmrzla.Ráno som prišla na lačno,postavila som sa do obrovskej rady na príjem,tam mi dali číslo,poslali vedla na krv,zobrali krv a poslali dr.Brtikovi.Ten ma popozeral,a poslal ma najesť a potom na 10 hodinu na sono.Po sonografii som isla zase k Brtikovi, a zaverečná reč jeho bola, že moja zvýšená funkcia šž je v norme, operácia nie je nutná,výsledky nemám moc dobré,ale že vraj sa to liekami bude upravovať,proste to isté čo doma. O pol dvanastej som sedela už v autobuse.

jaeny

ahoj aljoška,dúfame že to dobre dopadne,snád s tým nebude mať problémy ako ja,vraví že už ani spávať od strachu nemôže,už aby to bolo za nami,pá

sasa

ja som po Eutiroxe pribrala a cvičila som 5x v týždni , lekarka mi povedala , že je to moja chyba vraj ,,žeriem,,MALA SOM ZAPAL +ZNIZ.FUNKCIU,VYSADILA SOM TO A BEHOM TYZDNA SCHUDLA 5 KG!!!!!

aljoška

Ahoj jaeny.Dozvedela som sa o nom z netu,ale to bolo dávno po operácii.A kedže nemám šž tak si myslím,že pre mna už nemá význam.Ty by si ho možno mohla vyskúšat,neviem,nepoznám,rozhodnut sa musís sama.

jaeny

ahojček aljoška,chcem sa spýtať vitamín "LKVB6"nemáš otestovaní,čítala som že je dobrý na štítnu žlazu,pá a dobrú nôcku

aljoska

Ahoj jaeny.Síce nie pod čerešnou ale pusu som už dostala.Ani neviem kde by som tú čerešnuišla hladat.Tie čo rástli vypílili a nasadili iné stromky.Díky za poštu.

jaeny

ahojte babenky,už vás dnes niekto pobozkal pod rozkvitnutou čerešnou?Ak nie, tak sa poponáhlajte,lebo 1.máj- lásky čas je iba jeden raz v roku,čaute!!!