Ahojte.. ani neviem ako začať..
všetko sa to spustilo až poesledný rok.. myslím depresia.. dodnes s ňou bojujem..
Ale prispelo k tomu viac faktorov - zo súkromia keď mi zomrela mamina v 2009, cez čo som sa ako tak dostala, ale chýba mi dodnes veľmi.. a potom minulý rok mi odišiel dobrovolne jeden blízky človiečik.. našla som ho ja a odvtedy sa to začalo.. resp. to šlo tak postupne.. najprv šok, smutok, bolesť.. no všetko to by malo akosi postupne otupievať, veď nemožeme smutiť večne.. samozrejme že istá bolesť ostane, ale musíme ísť ďalej.. a mne sa to akosi nedarí.. do toho nie najlepšia situácia v práci, presnejšie na oddelení, kde som.. nie najlepšie vzťahy, chodievam tam zo stiahnutým žaludkom a smutkom už mesiace, ale neviem to vyriešiť lebo ak by som v tejto situácii zvolila možnosť odísť odtial neviem čo by bolo ďalej.. nie som v stave si hľadať niečo iné, lebo to by asi každý na pohovore videl, že ta holka je troska, čo mi potom s ňou.. ale ostať doma a na úrade práce by ma dorazilo už uplne. Nejaké tie ponuky pozeram a keď ma niečo zaujme, reagujem na ne, ale zatiaľ bezúspechu. Je to všetko ako nekončiaci kruh.. :(
Ktorého výsledkom je úzkosť, smutok, prežívanie zo dňa na deň.. Už takto existovať nechcem, to nie je život. Človek by sa mal zo života tešiť.. aspoň na niečo. No ani na maličkosti sa už nedokážem tešiť. Prejavuje sa to už dlhodobou bolesťou žalúdka, tak pijem aspoň čaje, beriem už pár mesiacov striedavo Deprim a Anxiolan.. niekedy je lepšie o niečo a niekedy uplne zle.
Nemám kontakt na žiadnu schpnú psychologicku, a len tak na blind nechcem ísť, lebo nie každá je dobrá. Navyše možem až v podvečerných hodinách.
Neviem čo bude ďalej.. ale čím ďalej menej sa mi chce žiť..