Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

Kýčera

Redka-120 SPUs,anafylaktický šok,pichli mi 1ml Adrenalínu subkutánne.A brala som ho na alergie a astmu.Žiadne iné doplnky,ani lieky som nebrala,tiež som dávala pozor na potraviny,vek 25 mám už dávno prekročený.Chybu som však spravila JA,nik iný.Mala som postupovať tak,ako som vám ostatným radila.Nuž čo už som mnou,keď som bola blbá?Ale Ty nemusíš mať takúto silnú reakciu,aj keď si alergička?Ale ak začneš mať čo i len najslabšiu reakciu-kýchanie,výtok z nosa,očí,svrbenie tela,vyrážky,triašku,bolesti hlavy,horúčku,...nečakaj a prestať ju užívať.Ak Ti začnú opúchať pery,jazyk,dýchacie cesty a objaví sa Quinkeho edém,zlyhávať srdcovocievny a tráviaci systém-zápchy/hnačky,... môže byť už neskoro.Tak veľa šťastia,nech nemáš žiadnú reakciu a nech Ti pomôže.

redka

kycera mozes napisat co ti ta serapeptaza sposobila a kvoli comu si ju zacala brat? a v akej sile boli tie doplnky? mam take doma este neotvorene, tak nech viem, co ma moze cakat...

Kýčera

Nuž,dievčence,ak chcete vyskúšať Serrapetázu,kúpte si tú s najnižším účinkom a z domáceho zdroja a užívajte veľmi opatrne.V jednej reklame sa uvádza:"...zázračný enzým.Zmení Váš ŽIVOT." A musím skonštatovať,že majú PRAVDU.Ten môj život 3.tabletka takmer ukončila-už som mohla voňať fialky odspodu.Ale to neznamená,že každý bude mať takúto reakciu.Čo jednému zachráni život,môže druhého ZABIŤ-a pritom je to LEN 1 z mnohých potravinových doplnkov,na kt. bezpečnosť mimochodom upozorňovala aj LOMBARDO vo svojich príspevkoch.A neverte tomu,čo napísal Rng,v Amerike je situácia iná ako u nás.Ak ste sledovali v nedeľu správy,iste ste počuli o demonštráciach v Nemecku kvôli voľnej zóne obchodu s USA a Kanadou.Prečo asi?V USA môžete predávať čokoľvek,kým sa nedokáže,že je to škodlivé.A u nás i v Únii musíte dokázať vy,že to čo chcete predávať,škodlivé nie je a až potom zahájiť predaj.Máme tu oveľa,oveľa prísnejšie pravidlá,kt. chránia nás a naše zdravie.Preto sa pracuje už dlho na tejto dohode SUPERTAJNE!Ako príklad vám uvediem KOLOIDNÉ STRIEBRO-dostať v lekárni,ale povolené len na kozmetické účely,zloženie na fľaši,krabici,príbalový leták,každý kto ho použije inak,je to na jeho vlastné triko,v USA povolené na liečebné účely, u nás ZÁKAZANÉ,BYLINKOVÉ ČAJE,...-podľa nariadenia EP a RADY č.1924/2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach pri označovaní potravín,nesmie byť potravinám a ich doplnkom PRISUDZOVANÉ LIEČEBNÉ a PREVENTÍVNE ÚČINKY.Takže si spravte sami svoj názor.A mne,ako obyčajne zmizne tento príspevok,ako mi zmizli tie predtým,kde som Rng kritizovala,vyjadrila svoj názor,upozorňovala ľudí na kraviny,kt.písal-ako aj teraz "...schválené lekárskými panelmi?"-čo to je?,kde v USA?, kde som písala aj ja o doplnkoch a GMO potravinách v USA! Prečo mám taký pocit,že by sme sa mali začať modliť?

paaulinka

Ja používam aloe vera gél na imunitu a už som 2 roky nebola chorá. A predtým samé angíny, nádcha, horúčka...

Viki2.2.2

ja som zacala uzivat Wobenzym vyskusam uvidim citala som si vela stuudii o nom a presvedcilo ma to ze sa do toho oplati dat peniaze

RNG

Potravinove doplnky su schvalene na volny trh ako bezpecne lekarskymi panelami na to urcenymi.
Takze hovorit o nejakych nebezpeciach pri doplnkoch je zavadzanie.

Romanka25

No ja by som to teda neriskovala Wobezym je urcený aj pre deti a mozu ho uzivat aj dojciace zeny vsetko je overené studiami ktore som si precitala a radsej ostanem pri Wobenzyne ako skusat nieco so u nas na trhu nie je legalne dostat v lekarni podla mna je to hazard so zdravým