Pehy

jaja

Cawte vsetci podla mna pehy nevizeraju nejak extra sexi mam ich na nose aj tvari na cele nastastie nie ako sa ich mam zbavit mne sa pehy vobec nepacia myslite si ze ak pouzijem ten odvar z petrzlenu ze mi to pomoze??ja by som sa chcela pieh zbavit uz navzdy ale ani leizrom sa ich nezbavim navzdy urobili by sa mi dalsie ja nevemm mne strasne vadia nechemm ichh mat vobecc pomooc nevemm co robit ke ich necemm pacia sa mi viac ludia bez nich cez leto som uplne cela pehava a ja pehy necem ani vidiet na mojej tvarii ludia pomocc co mam robitt skusim aj ten citron ale tu pastu radsej ne haha aj ten odvar skusim len kedy nam vyrastie ten petrzlenn haha ani nasadeny nieje noo ale skusim nech uz dakto vymysli niecio aj na pehy co nas pehavych zbavi piehh otrasne pehy pomooc ja ich necemmm ludia piste co sa ma robit s pehamiii pomooc plss
hocico co ste poculi tak napiste primem kazduu odbornu pomoc napiste do fora ja precitamm papa
dakujem

mimuska

tha natasha to pekne nappisala baby sak??? :o)) aj ja mam pehy ale som rada ze ich este nemam po celeej tvari ale len na nose a trosicka na licnychj kostiach ... strasne ma to ale stve ze ich mam ja :'(

boboman123

Caw tieš mam problemi s pehami,mam 13 a čiže vchdzam do puberti je to taške pieh nemam veľa mam ich len na nose ale vadia mi zacal som si nos natierat skoricou zmiešanou s medom a aj so slanou vodou a zabera to odporučam použit

zabka140291

Mám problémi s pehami...Veľmi mi vadia a chcem sa ich zbaviť.Skúšala som už nejaké mastičky,ale nepomáha to!Prosím poraďte mi...Ďakujem

ehm_Qa

Ach jaj ....no pehy mam aj ja..a mam 13 a nechcem ich pricom sa mi hrozne pacia ale na inych ludoch. Pouzivam make-up ale fakt len na to aby som ich zakrila. Ked vyndem na slnko opali mi telo tvár vobec len vyndu mi pehy. Keby ich aspon neoblo vela.

gaby

Len sa prosim Ta nevesaj!!! Zopar pieh za to nestoji. Casom prides na to, ze zivot je krasny aj s pehami. Viem o com hovorim!!! Moj priatel zboznuje moje pehy.

4you

hmm no mne sa pehy pacia. ne na celom xichte, ale na nose a licach.taka gisele bundchen na nej dobre vyzeraju..ale lindsay lohan to uz ee

lusijka

superka, netrap sa...ja mam tiez pehy na nose a ked sa v lete opalujem tak mi ich slnko poriadne vytiahne aj na cele a licach,ale tie sa vecer stiahnu.... kedysi som tiez robila vsetko preto aby som sa ich zbavila no a teraz?...tesim sa, ze ich mam..aj mojmu priatelovi sa to velmi paci...ved aj kolko modeliek z magazinov ich ma..je to chutne...moja mama mi raz povedala, ze ked bola velmi mlada, mala kamaratku ktora mala straaasne vela pieh..skratka cela pehava, ale bola taka krasna,ze kazdy chalan ju chcel, lebo mala velmi peknu tvaricku...no vidis..a ty sa takto trapis...uplne zbytocne ;-)