Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi

tarika

ja si neripustam taku moznost ze priberiem ani za svet nechcem tie kilecka ani nic naspet:)..toto uz musi byt zmena na cely zivot..
ja sa nezastavim kym ebudem mat aspon takych 58-59 kil..
a inac mam vysku 176cm.

tarika

kazdy den som jedla:
o 6-00, potom o pol 10,o 13, o 3-pol4obed, a potom o 7lahucka vecera(zeleninka a tak podobne)..
je tazke si na to zvyknut ale da sa to a nevravim ze som parkrat "nezhresila"..hzhresila som veelakrat ale pri chudnuti plati hlavne to ze ked clovek zje viaqc tak ma viac aj cvicit a ked zje menj tak staci menej cvicenia:)

tarika

mna stve asi jedine zadok :X
hmm a sposob- hlasvne pevna vola- vynechala som uplne bielu muku, biele pecivo, plno/polotucne vyrobky som nahradila nizkotucnymi, vynechala sladkosti( teda doslvone nezrala som denne celu cokoladu ale len po jednej kocke a tak), obmedzila som vyprazane jedla..a hlavne kazdy vecer cvicila aspon 1,5hodiny- zo zac. to bolo menej ale teraz tu hodinu-dve cvicim stale..a ide to dole:)

anavi

ahojte...ja som zo 68 kg schudla na 58 asi za rok aj nieco a nic ine ako si zvyknut na pravidelnu stravu...upozornujem zdravu a obcas sa pohybat, nemozem odporucit. zaciatky su tazke ale ide to a teraz mi posledne tri kila za styri mesiace sli akosi same dole...mna najviac hneva moje brucho lebo mam taku nesumernu postavu, ziadne boky...hmm ale vaha ma tesi a aj moje okoloie len chvali ze lepsie vyzeram ako kedysi a to najviac potesi...drzte sa a leto sa blizi tak do toho...

chipska

ja sa nechcem chvalit ale par kil sa mi teda podarilo schudnut... aj ja som zacala najprv hladat vselijake zazracne diety.skusila som 90 dnovku... schudla som par kil... zo 60 som mala 56 nic moc ale predsa... potom som si povedala dost pretoze ako som sa predtym napchavala a odrazu 2x,3x denne jest,ked som sa prudko postavila zatocila sa mi hlava..a niekedy som to nezvladala ked ostatni jedli a ja nie... alebo to ze som si nemohla dat napriklad kuracie maso s ovocim a salatom-celkom dietne jedlo nie?,nemohla som si dat lebo ovocie som mohla v jeden den a maso zase druhy... neviem ale nebolo to nic moc teda...teraz jedavam tak ze dam si aj kaloricke a menej a casto jedavam... teraz nevravim ze som fanusicka pohybu ale chodim sa prechadzat na bicykli a prechadzam sa... a moj jedalnicek?? vynechala som maslo{vsetko mi odvtedy pada z chleba XD},snazim sa nejest sladkosti a uz podla oka vidim ze je rozdiel medzi svieckovou zo6 knedlami ako kuaratom s ryzou.. a takto som si postupne zvykala na new jedalnicek..a este vsimla som si ze ked daco robim vobec nemyslim na jedlo tak niesom hladna... ked budem nan mysliet samozrejme ze vyzerem celu chladnickuXD a baby este ked si nebudem stale davat pozor ze ci som vela zjedla a co si dam zase na obed a atd. tym viacej sa budete stresovat a to vam nepomoze nebojte sa kila pojdu dole vsetkym drzim velikanske palceky hehe

leila

zdravim, tak ja zatial nic take svetoborne, ale tesim sa z toho, lebo vidim ze ked clovek vydrzi a cvici o strave ani nevravim...tak vysledky su zarucene.. Moja vaha bola cca64 a teraz je 59,5kg a to po mesiaci a 2 tyzdnoch asi :))