komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi

majuska_

mne sa na vahe moc nepodarilo, ale na cm sa mi podarilo asi 4 cm z pasu. ale to len pravidelnou stravou a pohybom (asi 2 tyzdne to tak robim).

bosorecka:

miro83 ja viem ze to nie je vela 5Kg ale som hrda na kazdy kilecko .. ved ja pokracujem dalej.. ci to bola voda to veru neviem ale citim sa celkom dobre teraz... jem v celkom normalne len vecer uz vobec a sladkosti nie a papkam normalne porcie.. nie pre dvoch..

juchuchuchuuuu

NA TOTO NIE SOM HRDA:minuly rok schudla 15kg za 3 mesiace tym ze som cely den nic nejedla, len pila vodu,a fakt len obcas cvicila,... potom nastal jojo efekt a vsetko bolo tak ako predtym !!!

NA TOTO SOM HRDA: od septembra som som zacala normalne jedavat po piatej az siestej dost - zdravo - cvicit, behat, aj steper..dva mesiace som potom prestala cvicit, takse som za pol roka schudla z 80kg na 69kg. ALE POZOR aj ked na cas prestanem cvicit tentoraz ziadny jojo efekt, dokonca si mozem dat obcas aj niaku maskrtu :)

vela stasia vsetkym :)

bosorecka:

ahojte tak zacala som na zaciatku aprila 80kg teraz mam 75kg takze 5kg je dole... idem dalej.. ale aj tak som hrda na kazdy kilecko dole...

skejtka

Ja som zacala chudnut tak ze som po 5 hod nejedla nic a zaludok si potom zvikol a prestala som jest aj rano a nakoniec som jedla len obed niekedy sa stalo ze som nejedla cely den nic.Za dva mesiace som zhodila 12 kg. Som zo sebou spokojna teraz si dam nieco lahke na ranajky a normalne sa naobedujem vecer uz nejem nic.Chcela by som schudnut este aspon 5kg ale nejak ta vaha teraz stoji.Asi by mi trebalo zacat pravidelne cvicit.Ale zo72kg som schudla na 60kg tak si myslim ze to je fakt super.

lulinka00

kočky a chalani, ked budem denne behat 30 minut uvidim vysledky po mesiaci?? myslim tak ze ci mam sancu schudnut 10 kg ( stravu mam uz pozmenenu)!! :) ale uprimne...no nie drzo, oki?? dakujem

suzen_

tarika a myslis ze nepride jojo efekt ked si schudla 15 kg za taku kratku dobu?zdrave chudnutie je 0.5-1 kg za tyzden