Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

lienocka

Bola som na konzultácií u jedného doktora, povedal že by to nebol problém ale treba podpis rodiča. Ked povedal cenu skoro ma vykotilo..to u všetkých doktorov stojí okolo 2500 eur ?

alusss

ja som videla video kde to robili mladšej kočke, ale s mamou chodila všade, kvôli zdravotným problémom, no vidí sa mi že to nebolo u nás na Slovensku, no skús sa opýtať, možno ak máš veľké ťažkosti tak by sa dalo

Marsmeloun

až po 18 rokoch ti vykonaju zakrok .... do 18 by to urcite nevykonal žiadny lekár .... ved ten rocik uz vydržíš .. nebojkaj :)

lienocka

Ďakujem, a ešte mám otázku, je možné takýto zákrok podstúpiť ak som ešte nemala 18 rokov. Mám 17, a asi kvôli tomu mávam bolesti chrbta a je to veľmi nepraktické. Už som sa pýtala jedného lekára, ale ten mi povedal že ešte takú skúsenosť nemal. Nepoznáte niekoho takého?

alusss

dakujem Terezka, napísala som im na tej stránke že kam by som mohla prísť na konzultáciu, tak uvidím, bližšie by som totiž mala asi Žiar.
ozaj sa čaká rôzne na operáciu, kočky tu písali že čakajú aj polrok...niekde zas nečakáš vôbec

lienocka

Dobrý deň, vopred sa ospravedlňujem za takýto príspevok, ale chcela by som sa spýtať či sa na operáciu po konzultácii dlho čaká, pretože v júli sa chystám na dlhšie odcestovať. Viem že to záleží od množstva objednaných, ale len tak pre zaujímavosť prosím, chcem mať ako taký prehľad. :)

Terezka

dr. Zamboj ma ordinaciu vo Vrabloch,tam ordinuje a potom sa dohodnete kde ta bude operovat,pretoze operuje vo viacerych nemocniciach.Jeho adresu najdes v googli.