Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

miru19

Ahoje rozhodla som že pôjdem na zmenšenie k Dr. Paliatkovi, ktorá ste bola pri ňom?
Dajte mi prosím vedieť ako ste spokojné.
diky

alusss

ahojte kočky...aj ja žijem :) asi pôjdem čoskoro na Slovensko tak rozmýšľam nad tým že skočím na ďalšiu konzultáciu, keď už z toho prvého doktora mám taký nedobrý pocit skúsim ako to bude s druhým.
Marsmeloun ty si bola u Zamboja na konzultácii? Kde ho mám hľadať, neviem nič, lebo doteraz som sa o neho nezaujímala, hľadala som niekoho koho budem mať najbližšie.

Marsmeloun

dievčatá prajem vám šťastný nový rok. nech je úspešnejší ako ten starý ... a hlavne plný mnohých pozitívnych zmien :-) :D a nech máme všetky do jeho konca malé prsia :D :D :D :D

ViaH

ahoj Ascon, oni ti to aj zmenšia neboj,ja som mala zasa opačný problem,že doktor mi napísal len že zmenšenie,ale potom som mu vravela,že ja chcem aj modeláciu a on ,že to je samozrejme,že to oni robia aj bez toho,čiže sa nemáš čoho obavať určite ich zmenšia aj vymodeluju :)

ascon

Ahojte dievčatá,

bola som na konzultácii u Dr.Červeňa. Objednal ma na oktober budúceho roku. Bavili sme sa o pozdvihnutí a zmenšení, Moja veľkosť je 75E. Do papirov mi však napísal len mastopexiu čo je modelácia a o zmenšení tam nie je ani slovo. Mám mu ešte napísať?? Nie že tam pôjdem zbytočne

ascon

Ahojte dievčatá,

bola som na konzultácii u Dr.Červeňa. Objednal ma na oktober budúceho roku. Bavili sme sa o pozdvihnutí a zmenšení, Moja veľkosť je 75E. Do papirov mi však napísal len mastopexiu čo je modelácia a o zmenšení tam nie je ani slovo. Mám mu ešte napísať?? Nie že tam pôjdem zbytočne

ascon

Ahojte dievčatá,

ViaH

Aluss,ja som bola tiež na konzultácii a tiež sa takto doktor správal,povedal mi,že kde budem mať jazvu a že budu komplikácie na opke,ale že to mi vysvetlia pred operáciu,že ma tým nebudu zaťažovať teraz,akože nemusel ani hovoriť o tých komplikáciach,lebo už len tým ma vydesil :D

Marsmeloun, mne môj gynekolog povedal,že sunar to istí ,asi tak,nič viac mi k tomu nepovedal :) A jasne,dám vám vedieť ako som dopadla,ak budem vedieť ťukať do klávesnice :D