Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ViaH, kontakt na Paliatku najdes tu www.paliatka.eu skus mu napisat, mozno sa ta ujme, daj vediet ako si pochodila
Dievčataaaaa ,ja idem už 18.1 a začínam sa báť :D
Na konzultácii som bola v Ružinove,taký mladý doktor ma vyšetroval,povedal mi,že je tam riziko,že kojenie,že je dosť možne ,že budem mať s tým problemy...a že tiež ,že mám jeden väčší,ale to má každá jedna žena :)
A tiež sa ma nik nepýtal ku komu chcem ísť!!! čo som považovala za nekorektne, Rada by som šla k Paliatkovi,ale čo ak ma nebude vtedy môcť zobrať?
Sisaaa,mám mu napísať mail,a aký ma,ak si to prečítaš prosím ťa napíš...nechcem ísť k hocikomu zasa! A Paliatka je perfektný,čo som počula...a neviete čo je s dr.Koštálom?
A baby čo ste boli už na opke,ja som počula,že po opke môžte priberať do brucha a chrbtu,a toho sa bojím...
Ale zatial som na 99% rozhodnuta,že idem,len to 1% ma trápi tenlekár,čo mám robiť?!
sisaaa, su tam dobri odbornici, ale nemusi ta dostat taky, oni maju sukromne kliniky, a vela operuju inde, aby si potom nelutovala, ze si nesla za niekym konkretnym
čaute baby, tak ja som dnes bola na konzultácii a teda dobrý dojem neurobili, nič dokopy mi nepovedal, ked som sa opýtala na riziká tak mi strčil papier do ruky vraj on to má tak...no akože žiadna ochota, hned len papiere vypisovať. ak ste boli na konzultácii napíšte mi prosím ako to prebiehalo, ja som si to úplne inak predstavovala, že mi o tom aj niečo povie, vysvetlí a tak...aj ked vypisoval papier na podprsenku, odmeral mi obvod a potom do papierov napísal 75B ale vôbec sa ma nepýtal aké veľké ich chcem, proste nič. ozaj som bola veľmi sklamaná, tak som sa tešila a nakoniec som sa nedozvedela nič
NO JA MAM VEKOST K TAKZE HROZNE DACO NO POVEDALI MI ZE TRSOKU JE JEDEN AJ VECSI ALE JA SOM SI TO NEVSIMLA PRI TAKYCH VELKYCH SA TO STRATI :) NO MAM TO CEZ POISTOVNU AJ SOM ROZMYSLAL ZE SI TO ZAPLATIM ALE SU TAM VELMI DOBRY DOKTORY A KED UZ SOM TO MALA VYBAVENE TAK POJDEM TAK ASPOM DUFAM TO DNESNE ZDRAVOTNICTVO STRASNE :(( NO NEVIEM O KOLKO CISEL POJDEM DOLE ALE CHCELA BY SOM CO NAJVIAC AZ SA BUDE DAT NA TAKE C CKO ALEBO D CKO ZE KED PRIDEM NA PRIJEM TAK MI VSETKO VYSVETLIA A DOHODNEME SA .
jááj síce ty ides cez tu poistovnu vsak ?? no aspon to mas takto dobre že nebudes platit ... no a akože mohli by sa spravat ku pacientom ... to je pravda
joooj neboj marec to bude hned :) a kto tam operuje taký znáy ??? a inak aku mas velkost a na aku chces ist ??? mas aj asymetriu ??? bo ja mám aj asymetriu a chcem ist dole o 2 cisla ...
NO MOMENTALNE ANI NETUSIM KDO MA BUDE OPEROVAT BOLI VEMI NEPRIJEMNY HLAVNE SESTRICKA NASRATA NA CELY SVET NO DRZIA STRAJK ALE ZATO NEMUSIA BYT NEPRIJEMNY :((VYSTRILI MA A OBJEDNALI NA OPKU .CHCELA SOM POVODNE PALIATKU ALE ODPISAL MI NESKORO NA MAIL UZ KED SOM MALA PO VYSETRENY NO SKODA :( ALE TAM SU VSETCI DOBRY CO SOM CITALA RECENZIE NA NETE TAK UVIDIM AKO TO BUDE NO HLAVNE NECH UZ TO MAM LEBO TAKTO MA ANI PO SVETE NEBAVI CHODIT :(
ja som zacala chodiť do fitka .. daka ta uprava stravy .. ja oidem v máji ... neboj zachvílku uz aj my budeme mať krasne :) a kto ťa ide operovať ?
no ja som sa bola teraz objednat v bratislave ruzinov v marci idem :))uz aby som mala potom