Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
u Pikulu vo Zvolene, ale baby v silikonových prsiach ho chválili, možno len nemal dobrý deň
aluss, a u koho a kde si bola?
Marsmeloun a ty si bola na konzultácii?
baby prosím napíšte mi ako to tam normálne má byť, či ma mal doktor v paži alebo ja som žila v mylnej predstave, pretože keby som ja nehľadala na nete a nechodila sem na zdravie tak o tej opke neviem nič, nič totiž nevysvetlil. akurát kde budú jazvy, neviem, mám z toho nedobrý pocit. nechcela som veľmi špekulovať s doktormi ale toto ma úplne odradilo...
aluss a to mas super .. ja kebyže vidím 75 B napísane tak som šťastná prešťastná ... aj ja chcem béčkaaaaa :D
bABY a to potom keby som nemohla náhodou kojiť ak budem mať deti .. tak to potom čo robia ... ci to davaju dake lieky aby sa netvorilo mlieko ?? ci co ???
potom nám napíšeš ako si dopadla ... ?? poprípade pošleš foto ??? ked ja stale este neviem kde ist ...este som kukala aj Marschala , potom ten zamboj ... bude to dilema vybrať si ...:-O
joooj moja strach k tomu patrí ... ja budem tiež riadne pokakaná ..hlavne z tej anestezy ale myski na to aké budu krassne .. a čo vsetko sa zmení :-) lahší život , krasne oblecenie ... ochhh... dobre vsetko dopadne neboj sa :)
Marsmeloun asi si ma zle pochopila :) To mi povedal ten mladý doktorko na konzultácii,že teraz (momentálne) mám jeden väčší :) Po opke snád už nebudem :DDD Inak mi toho moc nepovedal,bol trošku mimo,chudak :D
Sisaaa,ja som zasa počula,že za výber lekára sa platí nejakých 240€..ale skúsim mu napísať,že čo mi povie :)
Ach dievčata aj sa teším aj bojím :)
NO JA SOM PALIATKOVI AJ PISALA ZE CI SA NEDA U NHO OBJEDNAT ALE ODPISAL MI AZ NESKORO KED UZ SOM MALA PO VYSETRENY AJ TO ZE AZ NESKORO SA DA UNHO OBJEDNAT :( NO CO SOM POZERALA NE INTERNETE RECENZIE SU TAM DOBRY VSETCI CHIRURGOVIA VSAK SKUS POPOZERAT CLANKY :)MOJA MAMA UZ DAVNO TAM BOLA U PALENCARA A MA PRSIA JAK 16NASTROCNA ESTE TERAZ :))NO AJ MNA VYSETROVAL TEN MLADY DOKTOR NO NIC MOC MI NEPOVEDAL LEN TIEZ O TOM KOJENY ALE JA UZ DETI NEBUDEM MAT TAK TO PRE MNA PROBLEM NIE JE.TAK TI DRZIM PALCE NECH TI TO DOBRE DOPADNE.
Viah to ako myslel s tym že možes mat problem že máš jeden vacsi ???? ved ja tam idem kvoli asymetrii :D :D