Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ahoj veroniciak, ja z mojej skúsenosti ti môžem povedať aby si sa dala na to, ja mám dve detičky ale ani jedno som nekojila, pretože bol to strašný problém, prsia naliaté velikáánske aj dva krát väčšie ako hlavička miminka, takže som to vzdala a keď to videli sestričky v pôrodnici tak so mnou len súhlasili a povedali že aby som sa zbytočne netrápila, a čo sa týka operácie samozrejme ža každá jedna sa bojí ale neboj to je vpohode, pretože ta uspa a keď sa zobudíš tak to dajú niečo od bolesti, ja som dnes šiesty deň po operácii a je to dobré myslela som že to bude horšie, dnes idem vyberať stehy tak dúfam že bude všetko ok, držím palčeky
Ahojte, uz som pisala ale pravdepodobne do inej temy a teraz to hladam- nevadi uz dlho rozmyslam nad zmensenim mam 70HH-I a je to hroza podprda je problem, plavky ešte väčši, bluzky atd vsak to poznate mam 24 a prsia mi rastu od cca 12 tich rokov. Bola som teraz u neurologa a poslal ma na rtg krcnej a hrudnej chrbtice mam tam nejaku degeneraciu presne viem C5-6 a sinistroskoliozu musim ist na kontrolu tak uvidim migreny mavam pomaly kazdy den, tvrdili mi ze z antikoncepcie ale tu som vysadila a 4 roky neberiem a nic, takisto bolesti chrbtice mam pocit ze stale to voli viac a viac aj ked clovek si zvykne aj na peklo... no des a hruza. Odkladam to vsak stale lebo sa bojim OP, jazvy, bolest atd aj ked si v kutiku duse myslim ze by sa mi ulavilo, mam pocit ze mi to cele taha. Citala som vsak ze je lepsie pockat po detoch a kojeni ale su aj nazory ze kojit mozno nebudme moct aj tak hoci mam velke prsia no proste neviem sa rozhodnut. Deticky ba som chcela mat no min 2-3 roky to ešte počka...Neviete mi povedat ci sa zmenili podmienky UNIONU na preplatenie zmensenia pripadne ci mate skusenosti s Martinskou nemocnicou? Viem ze su tu starsie prispevky no ci sa nahodou nieco nezmenilo stacio by odporucanie od neurologa? dakujem veroniciak
Ahojte, uz som pisala ale pravdepodobne do inej temy a teraz to hladam- nevadi uz dlho rozmyslam nad zmensenim mam 70HH-I a je to hroza podprda je problem, plavky ešte väčši, bluzky atd vsak to poznate mam 24 a prsia mi rastu od cca 12 tich rokov. Bola som teraz u neurologa a poslal ma na rtg krcnej a hrudnej chrbtice mam tam nejaku degeneraciu presne viem C5-6 a sinistroskoliozu musim ist na kontrolu tak uvidim migreny mavam pomaly kazdy den, tvrdili mi ze z antikoncepcie ale tu som vysadila a 4 roky neberiem a nic, takisto bolesti chrbtice mam pocit ze stale to voli viac a viac aj ked clovek si zvykne aj na peklo... no des a hruza. Odkladam to vsak stale lebo sa bojim OP, jazvy, bolest atd aj ked si v kutiku duse myslim ze by sa mi ulavilo, mam pocit ze mi to cele taha. Citala som vsak ze je lepsie pockat po detoch a kojeni ale su aj nazory ze kojit mozno nebudme moct aj tak hoci mam velke prsia no proste neviem sa rozhodnut. Deticky ba som chcela mat no min 2-3 roky to ešte počka...Neviete mi povedat ci sa zmenili podmienky UNIONU na preplatenie zmensenia pripadne ci mate skusenosti s Martinskou nemocnicou? Viem ze su tu starsie prispevky no ci sa nahodou nieco nezmenilo stacio by odporucanie od neurologa? dakujem veroniciak
na konzultácii som bola 20.5.2011 takže som si dosť dlho počkala,operáciu som absolvovala 9.2:2012 ale kedže je dobrý tak dúfam že to stálo za to, opka ma stála 1687 eur, špeciálnu podprsenku potrebujú len tie čo si dávajú zväčšovať prsia, nám sa do tých starých zmestí aj gáza, aku velkosť budem mať to ešte neviem povedal mi že mi ich zmenšil o tri čísla, a keď som sa pýtala kedy si môžem kúpiť novú podprsenku tak mi povedal nech počkám aspoň mesiac nech si zatiaľ nemíňam korunky, tak uvidím, zatial je to aj pre mna uplne neuveritelné že som také niečo abslvovala, ešte tomu nemôžem uveriť, táto stránka mi velmi pomohla, pred operáciou som prečítala všetky príspevky, takže ak budete mať neakú otázku tak vám rada odpoviem, pá
bibi kolko ti to spravilo velkosti ??? tak si ich este nevidela ???? tvar a tak ???? a kolko ťa vysla operacia v BB u červeňa a kolko si čakala :::: vraj je u neho strasne dlhá cakacia lehota .. a to mas svoju podprdu ??? ved sa dava ta špeciálna nie ???
mori, ja som bola v BB u dr.Červeňa, strach som mala tiež ale je to lepšie než som si myslela, neboj ešte pred operáciu ti dajú tabletku na ukludnenie potom ti dajú narkózu a zobudíš sa keď bude po všetkom, ja som mala bolesti možno 10 minút ako som sa preberala ale to už mi do žily tiekla infúzia proti bolesti, mne zobral 4OO a 450g, teraz som 4 deň, dá sa to mne najviac prekáža tá podprsenka v ktorej mám gázu a som v nej obviazaná, bola to moja a mám ju velmi nepohodlnú, keby som si dala inú ktrorá by mi bola ok, tak by to bolo v pohode. Samozrejme musíš počitať s tým že najlepšie je po vyberanie stehov byŤ v klude. Ale rozhodne sa neboj bolestivé to nie je. Držím palčeky, ak ešte niečo budeš chcieť vedieť nie je problém.
bibi a aké si mala bolesti ? dalo sa to vydržať? lebo ja sa tak hrozne bojim ,čím sa to blíži ,tým je to horšie :D a kto ťa operoval? a ked sa smiem spýtať,o kolko si si dala zmenšiť?
sisa a ku komu ideš ak sa smiem spýtať?
po mesiaci sa už vraj može uplne všetko :-) takže to akurat .. :)