Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
AJ JA IDEM DO RUZINOVA 21,3 UZ SA MI AJ SNIVAJU HROZNE SNY :( NO TO ASI ZO STRACHU.HADAM MI TO VYJDE A UZ COSKORO BUDEM MAT POTOM.BABY A ZA JAKY DLHY CAS STE MOHLI DACO ROBIT ALEBO ZDVYHAT BY MA TO DOST ZAUJMALO LEBO MAM MALE DETICKY .MUZ SI ZOBRAL NA MESIAC DOVOLENKU ALE POTOM BUDEM MUSIET JA OKOLO DETI.DIKI ZA ODPOVED :)
halooo,to už sem nikto nechodí? :D :D
Lienočka, Kováč je tiež fajn, pamätám si ho, ked bol ešte 2009 vo FN Nitre, ked bol Mladek primár a on aj zo Zambojom lekári. Vlastne Mladek si ich zobral so sebou do tej jeho novej. Inak, určite ťa nebude robiť sám asisteciu bude mať, takže bud Mladek, alebo Zamboj. No, budeš len vo výborných rukách, takže určite to dopadne super. Ja 3 roky po a super.neváhala by som ani minutu, keby som to mala podstupit znova a mala som to urobiť ešte skôr.
Ahojte kočky,chcem sa spýtať ,či máte niektorá termín na 6.3.2012 na zmenšenie prsníkov ,do Ružinova ,ja idem k Dr.Lopatkovej,už sa to blíži a hrozne sa bojím ,tak by som bola rada keby ste mi trošku opísali ako to bude prebiehať,kolko si tam pobudnem atd.poprípade ked niekto ide v tomto termíne,tak nech nie som sama :D dakujem moc
Lienočka a na aku vewlkosť si ides nechať zmenšiť ????
Ria ja Zambojko :-)
Lienočka to budeš mať super vraj je dobrý ... a ides ako samoplatca ci na poistuvnU ????potom sa ozvi ako si dopadla :-) a nič ti nevravel na to , že nemáš este 18 rokov ???