Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

ria26

Alusss, môj názor je, že si išla len na úplne nezáväznú konzultáciu, lebo čo sa týka Zamboja, je to úžasný človek, aj lekár a málo ktorý má taký prístup k pacientke, ako on.
Ti garantujem, že ak k nemu pôjdeš, na OP, tak na tej dalšej konzultácii sa nebudeš pýtať absolútne nič, lebo vysvetlí všetko do detailu. A to nie je len moja skúsenosť.
A fotky ti pošle mailom a môžeš pozerať, koľko chceš, stačí, ak mu napíšeš.
Marsmeloun a kde ideš na OP? Ku komu si sa nakoniec rozhodla? Lienočka a ty sa komu chystáš?

Marsmeloun

hmm to fakt ?? no neviem každy ho chvalil že boli konzultacie super ... tak ja už neviem no ... kedy tí doktori vravia detaily :D

alusss

no lebo tiež toho veľa nepovedal, viac menej len to čo som sa opýtala, povedal že keď budem chcieť tak potom spíšeme zmluvu a dohodneme termín, ale nepýtal sa ani aké veľké mám, aké chcem mať, ani fotky neukázal...to možno potom to tak bude ked už pôjdem papiere spísať alebo ja neviem

Marsmeloun

aluss prečo si si to predstavovala inak ???hm ??? kolko mas rokov ???? no tak to je zas pravda .. ak ssa žena chystá mať dieťa do roka tak sa jej to neoplatí .. no ja sa takých 6 rokov nechystám s kočíkom behať :D :Dja mám 19.. v máji idem na operaciu :)

tapinka2

Ahojte baby bude to 2roky 17.februara co som podstupila opku,a som veeelmi stastna ze to uzasne dopadlo,proste nemam sa naco stazovat,hm kebyze som mohla uz davno to podstupit,ale nakoniec koli dietatu som opku odlozila az po kojeni.Tak drzte sa pa

Marsmeloun

no vsade to stojí nad 1500 eur ...2500 je už dosť vela ... u Zamboja kde idem ja to celé stojí 1600 ..už aj s anestezou a s tou podprdou špecialnou ..zmenšenie samo o sebe u neho stojí 1400 eury ...