Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

ano ... každej ked odpuchli boli este mensie a aj sa ti tak akoby usadia ..:D :D alebo ako to povedať ... ten tvar sa ustali určite až po dlhšom čase od operacie ... no verím že to mas super :) je to fakt pravda treba si dať poradiť... zas uplne malinke prsia este mensie ako brucho by isto vyzerali smiešne ale aj ja som taká istá ... taká že by som im ich tam najhradsej celé nechala :D :D :D no jasne pošli hocijako ..ako je tebe najlepšie

bibi

marsmeloun, za konzultáciu som platila 20eur, foto ti radšej pošlem mms ak ti bude stačiť je to pre mna jednoduchšie, stehy mám neaké vnútorné a idem vyberať v stredu, na velkosť sa ma pýtal, ja som chcela B čka , ale určite mám väčšie, on ma presviedčal že k mojej postave by to bolo smiešne, ešte uvidím aký bude konečný efekt, pretože aj s kúpou podprsenky mi povedal aby som počkla aj 5 týždňov, nemáš od iných kočiek info či im prsia po operácii ešte odpuchli a zmnenšili sa? Ale som rada že sa zapnem do blúziek a nebudem sa hanbiť nosit obtiahnuté tričká, manžel aj kámoška my povedali že ich mám velkostne super k postave, aj oni ma presviedčajú že s menšími by to nebolo dobré, ale vieš keď niekto tolké roky nosí takú tarchu tak sa dá len tažko presvedčit,

Marsmeloun

a nedala by si dake foto potom ked ti stehy vyberu ??? to neva že pred nemáš ... ma zaujíma aký robí tvar ..a platila si u neho za konzultáciu ???? pýtal sa ťa aku chces velkosť ???

Marsmeloun

no ja chcem ist v maji ..tento rok .... :) ja som z Rk do BB by som to mala najbližšie :) len ked sa u neho tak strasne dlho čaká ... a kedy ti ide davat stehy dolu ? ti nedal vypadavacie ? bude ti vyberať ???? a ako mas jazvu ? aj popod prsník ci len zvislo ??? och ked on nikde nemá žiadne fotky práce ...:-(

bibi

marsmeloun, ja som zo zvoene takže do bystrice to mám na skok, ale čo boli kočky so mnou na izbe tak boli z bratislavy, chodia k nemu skoro všetky celebrity, aj v bratislave je velmi oblúbený, ja som mala aj asymetriu, ale to som ani nevedela povedal mi to operácii, aj mi zobral 400 a 450g, fotky pred nemám pretože som trúba a nedala som sa odfotit, aj manžel ma nahovárala ale ja som už bola pred opkou nervozna a nemala som chuť foti sa a je to chyba. A teraz som 10 dní po a stále musím nosiť podprsenku až pokial mi nedajú dole stehy takže aj som si videla svoje prsia len dvakrát pri prevezovaní, ale tričká a blúzky som si už vyskúšala asi všetky aj tie ktoré ležali v skrini pekne dlho. A ty sa kedy chystáš íst na operáciu?

Marsmeloun

baby neposlali by ste fotky ??? červeňovu pracu z BB by som chcela vidieť ... a bibi odkial si ked si bola v BB ????mala si aj asymetriu ??

veroniciak

Ahoj Bibi dakujem si zlata drzim placeky aby sa vsetko hojilo ako ma a aby si bola coskoro uplne ok. Joj potesila si ma som tak na 85-90% rozhodnuta len sa vybrat konecne k lekarovi.Kde ta operovali?