Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

mori

bibi idem k dr.Lopatkovej do ružinova,už nedokážem mylsieť na nič iné,taký strach som v živote nemala,a ako na šlak dnes ma trochu začali bolieť priedušky a trocha nadcha ,ale nič vážne ,to asi z toho strachu,alebo si to len nahováram ,dúfam že ma nezrušia ,lebo druhý krát to už nerozchodím ,no ja nosím podprdu 90E a chcela by som ísť aspoň na 85C minimálne,aj ked ma budú odhovárať :D a ko sa cítiš po troch týždňoch? ešte bolí? alebo myslíš že už potom mesiaci je možné ísť do práce? mail mori1@azet.sk

bibi

mori pošli mi sukromný mailík foto ti pošlem, ja mám 165 cm 72kg, a aj tak som v tom že mi mohol doktor spraviť o číslo menšie,(manžel, kámoška aj aj doktor a sestrička tvrdia že ich mám super k postave tak si vyber( ja ešte stále dúfam v to že keď mi odpuchnú tak to bude v pohode, ale aj tak je to rozdiel, som tri týždne po operácii a nehambím sa obliecť si obtiahnuté tričko ako predtým, aj keď si dám kabát, alebo bundu tak pociťujem rozdiel všetko mi bolo predtým obtiahnuté a teraz je mi to volné,držím palčeky a ku komu ideš?

mori

no kočky čaute,tak už to mám za pár :D v utorok nastupujem a v stredu idem na to,už sa tak hrozne bojím že až,prečítala som už sná´d všetky diskusie a velmi mi nepomohli na klude :( ale snažím sa myslieť pozitívne a dúfam že sa bude všetko pekne hojit.a trochu som nervozna z toho ,že mi nebude chciet dr.zmenšit o tolko o kolko chcem,lebo sa mi nepodarilo schudnut a som na seba za to nahnevana aj ked si myslim ze v mojom pripade je to lepsie ,lebo keby som schudla pred opkou a potm zase pribrala tak určite by sa mi vrátila naspat povodna velkost,tak budem dufat ze schudnem potom po opke a dufat ze až tak neovisnu :D ale radsej trochu ovisnute ako velké :D :D Marsmeloun mohla by som ta poprosit aj ja o nejake fotky? este si ich mozno stihnem foto pozret do pondelka :D a slubujem ze ked sa vratim domov ,tak aj ja prispejem mojimi foto.A bibi ked sa smeiem spytat,pises ze k tvojej postave ti dr,nechcel o vela zmensit,mozem sa spatat ,ak ta to neurazi,kolko vazis,alebo popripade mi neposles foto prosim?dakujem

Marsmeloun

dakujem bibi :) a po akom čase budem mocť zhruba sportovať ? mailik.... nena1234@azet.sk ...to je jedno kedy pošles ... budem čakať ...

bibi

prepáč že sa ozývam neskôr ale mala som chorého syna, ako som sa prebúdzala tak som cítila bolesť cca 5 minút a potom už bolo dobré, bolesti sa vôbec nemusíš obávať, môžeš si dať tabletku od bolesti keď budeš doma, mňa najviac bolel chrbát, a to asi z toho že som tie prvé dni stále ležala, dnes mám dva týždne po a bolesti prs nemám iba pociťujem také sťahovanie, ale to je v pohode aj stehy mám vybraté, len odporučam dva týždne byť v klude, ja som po týždni začala umývať dlážky utierať prach a potom som nariekala, tak už som si dala radšej pokoj, daj mi prosím mailovú adresu alebo t.č. a budem sa snažiť ti poslať foto ale až cez týždeň, ešte som sa totiž nefotila. zatial pá