Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
a ešte musim napísať ,mala som podprdu 90E a domov som išla s 85 B ,a som šťastnááááááááááá
čaute kočky,tak dnes som sa vratila z nemocnice a som 5 deň po Op.aby som to zhrnula a odpovedala na čo najviac otázok ,ktoré som mala aj ja :D bola som operovaná v Ružinove u Dr. Lopatkovej Mirky a môžem povedať že som si ani lepšie nemohla vybrať,je to jedna ústretová ,starostlivá a hlavne ľudská profesionálka.spravila mi úžasné a dlho vysnívané prsia.priebeh operácie bol úplne v pohode,prijali ma v utorok ,snažila som sa dodrziavat vsetky predop.doporucenia ,to znamena od polnoci som nepila a nejedla a dva dni nefajcila :D na noc mi dali tabletku na spanie ,aby som nebola ráno nevyspaná.Ráno prišla o o pol8 ku mne dr.,pokreslila ma a za hodinku som uz lezala na prípravke ,kde mi obliekli anjela,dali mi zapit upokoj.tabletku so slanou vodou a asi po pol hodinke ma odviezli na operacku kde to uz islo velmi rýchlo ,dva krát som sa nadýchla a uz som nevedela o sebe :D zobudila som sa v takej miestnosti podobnej Jyske ,kde sa o mna este asi hodinku starali,bolesti som nemala žiadne a to po celú dobu v nemocnici.dva dni som prespala,chobotnice ,ako som ich ja nazývala tzv.drény som mala až do dňa prepustenie ale nenatieklo mi tam skoro nič :D prvý krát som si prsia videla pri prevezovaní asi na druhý deň ,a ten pocit nemusim ani opisovat :D ked vyberaju tie hadicka tak to vôbec nebolí ,len tak trochu zaštípe ,takže kočky ,ktoré ešte váhate ,nebojte sa ničoho a šup do toho ,žiaden strach je to super,dúfam že to aj ja dobojujem do uspešného konca všetko sa bude hojiť ako má :D ale vyzerá to že ano:D ale doma mám všetkých chorých ,tak držte palce ,aby som niečo nechytila :D fotečky dodám,až keď budem mať odfotená aj po,lebo zatial si ich nesmiem odväzovať z tej supiš podprdy :D
lienoka kolkosi platila za celu opku ??? zo všetkým kolko ta to vyslo ??? :-)
Sofa111 ja som tiež bola na klinike avelane v Nitre tam kde ideš aj ty ale u doktora Kováča. Je to súkromná klinika takže prístup k pacientkam je úplne iný. 6.3 som nastúpila a na druhý deň ma aj pustili, pekne sa tam o mňa starali ako naozaj môžem len odporúčať. Operovali ma 4 hodiny aj 40 minút, doktor povedal že si dal na mne záležať keďže som ešte mladá :D úplne nádherne mi to spravil, očakávala som že budú také splasnuté ako na iných fotografiách čo som videla, ale mám ich ako keby som mala silikóny pekne pevné :) Takisto aj budem mať jazvu v tvare lízatka :D Tak mi to povedal ab ysom pochopila :D
baby pošlite aj mne dáke fotky, kedysi mi posielala marsmeloun, ale to len dve ženy boli.
to k tomu Zambojovi sa dá tak skoro ísť? mne povedal že tak do dvoch troch mesiacov by mi dal termín, a tiež mám veľkosť 75F, s menším obvodom 70 aj G, a vyzeral dosť prekvapene že si ich chcem dať zmenšiť, vraj možno by stačilo podvihnúť...no to by už len vyzeralo, ale že by nebol problém zmenšiť, tiež bez toho rezu dole, tak normálne rozmýšľam či nepôjdem teraz niekedy, potrebovala by som asi niekým postrčiť, no nie je kým
a ešte som sa chcela opýtať, myslíte že by bolo v pohode ísť na opku v máji, júni? či to už nerobia lebo je teplo a jazvy by sa zle hojili...čo myslíte
viete kam by som mohla napísať Zambojovi aby mi poslal dáke fotky? lebo ked som šla na konzultáciu tak som tam volala.
ďakujem
www. plasticka-chirurgia.eu
nove pekne a prehladne forum
no tak to šla cena o dosť vyššie .... ved tolko to víde aj u Kufu v Prahe .... super šetrím na to pekne dlho a ako vidím možem v tom pokracovať .... ved ked mi este písal naposledy v decembri bola celkova cena 1500 .... super ....
Ahojte kočky. Dlho som sa kvôli práci neozvala, ale som rada, že je Vás tu stále dosť, ktoré sa tešíte na nový život :))) Pre tie, ktoré sa ešte rozhodujú, tak tu sú moje skúsenosti:
Ja som pôvodne chcela ísť cez poisťovňu, ale keď som si pozrela, s koľkými plastickými chirurgiami má zmluvu moja VšZP, tak mi ostali asi tri kliniky - BB - Dr. Červeň - tu sa neskutočne dlho čaká, pretože má strašne veľa pacientiek aj na zmenšenie, ale hlavne na zväčšovanie, KE - to bolo pre mňa ďaleko, BA - tu som sa rozhodla ísť k Dr. Paliatkovi, že si zaplatím len poplatok za výber Dr. Konzultácia však dopadla zle, pretože vo VšZP mi povedali, že treba ísť najprv k Dr. a on mi povie, aké papiere treba. Avšak Dr. chcel najprv papiere, aby sme mohli riešiť konzultáciu. Bolo to také zvlástne, Dr. a sestričky sa mi zdali dosť odmeraní a nemocnica sa mi veľmi nepáčila a medzi tým som začala podnikať, tak som sa rozhodla, že kašlem na poisťovňu a že si to zaplatím, ale budem radšej 100% spokojná so všetkým.
Ja som absolvovala konzultácie v Brne a v Nitre u Dr. Mládka aj Zamboja. Všetci doktori boli neskutočne milí a ústretoví, ale keďže na Zamboja som na fóre našla najlepšie reakcie a dá sa u ňho dať relatívne veľmi skoro termín, tak som si vybrala jeho. U neho som bola len dva týždne dozadu a 19.3. idem na operáciu do Nitry. Je tam skvelá klinika, prieteľova mamina bola nedávno na liftingu a bola strašne spokojná.
Čo sa týka konzultácie, u Dr. Zamboja sa nemáte čoho báť - či už všetko viete alebo neviete nič. Ja som to mala naštudované od A po Z :) takže už sme konzultovali len posledné záležitosti, zmluvu a platbu.
Som prekvapená, že píšete, že niektorí lekári Vám toho veľa nepovedali, u Zamboja to vyzerá asi takto - opýta sa Vás čo chcete robiť, akú máte predstavu o výsledku, čo všetko o tom viete, pozrie si Vás a povie Vám ako by to mohlo vyzerať. Mňa trošku aj odhováral, pretože ja mám 75 E -F (podľa podprsenku, ale žiadna mi nesedí) a celkom pekné prsia, ale predsa je to záťaž, ten výber podprseniek ma už pekne dlho štve a hlavne prsia nie sú pevné, zavadzajú a obmedzujú. Ale pri mojej veľkosti mi povedal, že nebude musieť robiť vodorovný rez, že pôjde len rez okolo bradavky a zvislo dole, a že to sa dobre hojí.
Čo sa týka samotnej operácie, vraj sa vôbec nie je čoho báť, že sa to veľmi dobre hojí a že ani bolesti nezvyknú byť veľké. Ja sa vôbec nebojím, teším sa ako malé decko. U mňa tie bolesti aj tak nebudú väčšie, ako keď ma dva roky bolela chrbtica, že som ledva žila :))
Povedal, že dáva vstrebateľné stehy, takže na kontrolu potom pôjdem až po dvoch týždňoch.
Akurát cena išla trochu hore, ja budem platiť 1 900 EUR so všetkým. Ale určite neľutujem - so zdravím a šťastím prichádzajú ďalšie peniaze, tak mi ich nemá byť prečo ľúto :))
Držím Vám všetkým pršteky a dám Vám potom správu, ako to dopadlo.