Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
no ahoj bibi,zajtra mám 14 dní po Op,a zatial vsetko ok,iba raz som malamensi problem ,tam kde sa mi spajaju rezy v tom T dolu v kotve,tak tam mi raz presiaklo,taka tekutina ,ale uz je to v pohode,tak zatial len repíkujem a mažem :D chrastičky sa pomaly odlupujú.zatial viac krát za den pichne ,stipne,ale to je asi normálne,skor ma trápi to, ze kazde ráno po prebudeni sa mi zda ako keby som ich mala opuchnute,sa mi zdaju take vatsie:( ale inak som s velkostou spokojna,ale tiez dufam ,že este odpuchnu a zmensia sa ,lebo zatial su sama modrina,a ty ako sa citiš? uz aj niečo pomaly zacinas robit? lebo ja zatial nic moc,vsetko ma hned unavi :D
Pridte sa pozriet a poradit ostatnim na nove pekne a prehladne forum.
www. plasticka-chirurgia.eu
dakujem za radu no este sa pojdem poradit z lekarom ked ich dostanem jak mam tak mi to vyjde no ale co ked nie tak som z toho nervozna :)No uz nech som v nemocnici sa tesim nech to mam za sebou a nebudem padat na hubu :) potom dam vediet ako som dopadla
sissa ----- ja keď som nastúpila tak som mala 6-deň a mala som ešte také trochu špinenie ,a na nasledujúci deň ,v deň OP to už bolo v pohode,ale musela som to nahlásiť anesteziologičke ,aby o tom vedela.ale keď ti bude končiť ,tak nevidím problém.No ale poviem ti ,že keby som to mala mať v začiatkoch ,tak by som to radšej odložila,lebo si neviem predstaviť ako by som si menila vložky v prvé dni :D
sisaaaa tvoj problém vyrieši ženská lekárka, ja som si tiež dala pre istotu napísať tabletky, ktoré si dáš v prípade že by si mala menzes, pretože po vysadení antikoncepcie, je cyklus rozhodený, ale už si nepamätám názov, ja som tiež mala z toho nervy, ale naštastie to dobre dopadlo, držím palce
cavte baby no dodali ste mi odvahu po precitany ja idem teraz 26 siesteho uz sa tesim hadam mi to vyjde cakam uz 4 mesiace .Chcela by som sa opitat ze ako je to z menzesom mi povedali ze namozem mat a teraz ako napotvoru sa mi posunul a vychadza mi to ze akurat mi skonci .Povedali ze ked budem mat nemam ani chodit som z toho na nervi ako ste to riesili vy dakujem za radu
bože baby ... ked ja sa toho riadne bojím tiež .. ja chcem B-čka a dam za to tolko penazi a ostanu velké tak ma nadobro porazí ....
lienočka dakujem za info, a nemohla by si mi poslať foto na mail? Aj ja ti pošlem. Ja sa zatial zmestím do podprsenky 8O D a z toho som dosť sklamaná chcela som B čka, doktor ma presviedčal na C čko a zatial mám D, tak dúfam že keď mi to uplne odpuchne že to budú tie C čka.
MORI graaatulujem, držkaj sa. A hlavne oddychuj.