Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
haloooo :D
ozaj a kolko ta vysla celá operacia v Nitre aj s podprdou a so vsetkým ???
Sofa111 a aku velkosť si mala predtym ???? :-) takže spokojnosť hej ? :) tak nech sa teda vsetko pekne hojí :) a neposlala by si fotky ? by som chcela vidieť dake novsie zambojove... inak kolko mas rokov ?
tak ale napríklad a ich chcem mať malé ... nejdem na operaciu preto aby som ich mala o jednu velkosť mensie :-(
no tak na moje ovisnuté D-čka toto zambojko isto nepovie :D :D
NO KEDZE JAK NA POTVORU MI TEN MENZES MESKAL SOM SA VCERA VYBRALA K LEKAROVI NECH MI DA VYVOLAVACKU MOJ TAM NEBOL A TEN DRUHY NEPRIJEMNY NA MNA ZE CO KED NECH SA MAM PREOBJEDNAT ZE ON MI NIC NEDA ZE LEBO NA MENZES NEVYZERAM ZE MINIMALNE TYZDEN HO NEDOSTANEM TAKZE SOM ISLA CELA NESTASTNA ODTIL DOMOV ZE MI TO NEVYJDE.A JA VECER DOMA DOSTALA TAKZE SA TESIM STRASNE MOC UZ SA BALIM V PONDELOK IDEM NATO :))UZ SA NEMOZEM DOCKAT KEDY BUDEM LAHSIA :)
sisaaaaa: Dúfam, že sa Ti to podarí poriešiť, ja som mala v inštrukciách napísané, že to nie zásadný problém, tak inde to asi problém je. Ale ženská by Ti mohla pomôcť, ak berieš antikoncepciu, tak si to vieš poriešiť tým, že skôr vysadíš tabletky. Ak neberieš, tak by Ti možno mohla pichnúť skôr vyvolávačku.
Ahojte, ahojte.
Tak v pondelok som mala aj ja veľký deň D :) Bola som v Nitre u Dr. Zamboja a môžem len odporúčať - klinika najlepšia, akú som si mohla predstaviť, prístup celého personálu úžasný a výsledný efekt excelentný. Mne dal termín za mesiac od konzultácie, lebo som ho poprosila, nech mi dá hocijaký prvý voľný termín, že už nechcem čakať.
Ja som už pred operáciou asi mesiac jedla veľa zeleniny, minerály a vitamín C a myslím, že som dobre urobila. Ja som sa na to strašne tešila, vôbec som sa nebála, ráno som prišla nalačno, doktor ma pokreslil, prišiel anesteziológ a okolo obeda som šla na operačku. Dali mi do žily ihlu, cez ktorú mi dali anestéziu. Zamboj ešte na operačke nešťastný, že "také pekné prsia ideme rezať" :) A ja mu nato - ale aké budú potom pekné a hlavne ľahšie :)
Po operácii ma dali na Jisku, a keďže bolo všetko Ok, tak som šla na svoju izbu. Zobudila som sa už s kompresnou podprsenkou a drénami, ale vôbec nič ma nebolelo. Dokonca som sa v noci pýtala sestričky či mi dávala nejaké lieky proti bolestti, lebo ma fakt nič nebolelo :) Tá ihla v ruke bola nepríjemnejšia ako pooperačné miesta :)
Na druhý deň mi ráno vybrali drény - to trochu zaštípalo, ale keď som si videli tie nádherné pevné prsia, ani som to nevnímala :))) Okolo obeda som šla domov, cítim sa vynikajúco, dokonca sme sa šli s partnerom cestou najesť, trošičku prejsť, ale potom som už poctivo ležala doma. Trochu to občas pichne a zabolí, ale čakala som, že to bude oveľa horšie. Parterova mamina po liftingu týždeň doma umierala a ja môžem pomaly skákať a behať :))))
Čo sa týka veľkosti, tak doktor ma upozornil, že teraz sú ešte opuchunuté a že až po nejakých troch mesiacoch začnú nadobúdať výsledný tvar, že trochu "sadnú", bradavky sa posunú na správne miesto, takže sa nebojte :) Mne sa tiež zdajú väčšie ako C, ale v každom prípade sú menšie a pevnejšie ako predtým.
A inak ak idete k Zambojovi - on nerád robí malé prsia :))) Mňa aj na konzultácii odhováral, že mám krásne prsia, či to naozaj chcem? :)
Ale ten výsledok sa nedá ani opísať, aká som šťastná. Včera, keď som prišla domov, som nevydržala a rozopla som si tú podprsenku, aby som sa mohla "pokochať" :))) Rezy mám okolo bradavky a dole, tieto miesta mám zalepené, ale vyzerá to aj tak super. Partner okolo mňa behá ako malé dieťa, šťastný, že ja som šťastná a keď som mu dovolila sa dotknúť, že aké sú pevné, tak pomaly lietal po plafón :)))))))
Takže každá, ktorá váhate, choďte do toho !!!!
mori ahoj som rada že si sa ozvala, to pichanie je asi normálne ja budem skoro 6 týždnov a ešte ma stále niekde pichne, aj tie pocity pri vstávaní mám také ako ty,ja modriny už nemám ale mám ešte také červené miesta, takže asi to ešte nie je úplne zahojené, a čo sa týka velkosti tak to ma trápi stále, pretože by som ich určite brala o číslo menšie, idem to poveda´t v piatok aj doktorovi som zvedavá čo mi povie, len tak som bola dnes v obchode so spodným prádlom, a žiadna podprsenka vo vel. 85D mi nebola dobrá a ked mi chcela predavačka podať košík E tak mi bolo až do plaču, ja sa s tou velkosťou neak neviem zmieriť, a ty akú asi budeš mat teraz velkost? a kolko ti uberali,
a čo sa týka tej únavy tak ja som bola fit až ten štvrtý týždeň, teraz je to už ok, držkaj sa