Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

9iva9

hej aj ja mam VšZP :) no zajtra idem k ortopedovi . Gynekolog mi to poradil,a moja doktorka mi dala aby som tam išla.Mam aj doporučene od Gynekologa..Tam dufam,že to všetko dopadne dobre :( a za chvilu budem mat 18,ale suhlas rodičov mám,pretože vidia sami ako trpím :( tak drzte palce,nech mi to všetko dopadne dobre..a možem sem potom napisat " konečne možem patrtit medzi menšie prsia:)

Sofa111

9iva9:Akú máš poisťovňu? Ja mám VšZP a v Bratislave v Ružinove mi povedali, že to by nemal byť problém, brali to ako samozrejmosť. MUsí Ti ale najprv neurológ, ortopéd alebo iný doktor napísať odporúčanie.
bibi: Veď veru dávam pozor, netreba mi, aby som to teraz pokazila :) Našťastie ja môžem pracovať doma, tak mám pohodu na gauči s notebookom a papiermi.

Inak baby, ktoré ste po operácii, mám skvelé skúsenosti proti zápalom a na hojenie jaziev s čajovníkovým olejom (ja mám od Oriflame - snáď nerobím reklamu?).Už si teraz pomaly napúšťam papierové leukoplasty okolo bradavky, aby sa to pekne hojilo.

bibi

sofa111 - teším sa s tebou, dávaj si pozor a pekne oddychuj, mne po 6 týždňoch keď som si dávala dole pásku, tak to začalo troška po stehu krvácať, takže stále si treba dávať pozor a nič nepodceňovať,

9iva9 ahoj, ty keď máš 17 budeš asi potrebovať aj súhlas rodičov, a čo sa týka poisťovne myslím že by ti to mali preplatiť, ja som šla ko samoplatca lebo som si vybrala lekára ktorý nerobí cez poistovňu,

9iva9

Dobrý večer,
tak táto téma by mi velmi pomohla!a chcela by som sa spytat..Mám 17rokov,prsia 85-E..ale už mi to ide aj do vyššej podprsenky!ešte väčšie..:( myslite ,že mi to preplait poistovna? ( mám problemy s chrbticou,dychanim,tahaju ma dole).. prosim pomožte mi..:( odpíšte čo najskor

Sofa111

bibi: Ďakujem, je to skvelý pocit. Pomaly odpúchajú, ale veľkosť aj keby ostala, vôbec by ma netrápila. Trochu som sa ale v sobotu potrápila, lebo sme buď niečo zlé zjedli alebo sme chytili nejakú virózu a tak zle mi nebolo nikdy, bála som sa, aby som neodpadla, nech sa to "nepokazí". Takže ma ten jeden deň kvalitne vyčerpal, ale pomaly naberám sily, aspoň nevymýšľam a ležím doma :)
Dnes som bola kontrole, všetko sa krásne hojí,akurát, keďže mi to doktor dnes prelepil, tak to celkom dosť pichalo, kým som si neľahla.
Inak ešte k tým pocitom - mne zobrali dokopy skoro 1 kg(vraj podľa SONO vyšetrenenia prevažne žľazy) a tá zmena váhy je dosť cítiť - už inak držím chrbát, začína sa tomu prispôsobovať.
Takže ostatné, ktoré ste po, držím vám prsty, nech sa vám darí tak ako mne a kľudne aj lepšie, nech si svoju vysnívanú zmenu naplno užívate :)))

Sofa111

bibi: Ďakujem, je to skvelý pocit. Pomaly odpúchajú, ale veľkosť aj keby ostala, vôbec by ma netrápila. Trochu som sa ale v sobotu potrápila, lebo sme buď niečo zlé zjedli alebo sme chytili nejakú virózu a tak zle mi nebolo nikdy, bála som sa, aby som neodpadla, nech sa to "nepokazí". Takže ma ten jeden deň kvalitne vyčerpal, ale pomaly naberám sily, aspoň nevymýšľam a ležím doma :)
Dnes som bola kontrole, všetko sa krásne hojí,akurát, keďže mi to doktor dnes prelepil, tak to celkom dosť pichalo, kým som si neľahla.
Inak ešte k tým pocitom - mne zobrali dokopy skoro 1 kg(vraj podľa SONO vyšetrenenia prevažne žľazy) a tá zmena váhy je dosť cítiť - už inak držím chrbát, začína sa tomu prispôsobovať.
Takže ostatné, ktoré ste po, držím vám prsty, nech sa vám darí tak ako mne a kľudne aj lepšie, nech si svoju vysnívanú zmenu naplno užívate :)))

Sofa111

bibi

Sofa 111 gratulujem vitaj medzi nami zmenšenými, neboj prsia zmeknú a usadia sa, ale až tak po mesiaci, držkaj sa a hlavne oddychuj, a aké sú tvoje pocity? Ulavilo sa ti? Pá

Sofa111

Marsmeloun: operácia ma vyšla 1900,- so všetkým. Predtým som mala cca E - vôbec neviem, lebo presne dobrú podprsenku som málokedy našla, keďže aj ja som mala pri tej váhe prsia síce veľké a celkom pevné, ale predsa ovisnuté :)
A čo sa týka fotiek, tak zatiaľ som polepená a je to dosť napuchnuté, takže najskôr o taký mesiac.
Ale inak teraz také napuchnuté to vyzerá akoby som si dala spraviť D-čka silikóny :)))

Sofa111

Marsmeloun: operácia ma vyšla 1900,- so všetkým. Predtým som mala cca E - vôbec neviem, lebo presne dobrú podprsenku som málokedy našla, keďže aj ja som mala pri tej váhe prsia síce veľké a celkom pevné, ale predsa ovisnuté :)
A čo sa týka fotiek, tak zatiaľ som polepená a je to dosť napuchnuté, takže najskôr o taký mesiac.
Ale inak teraz také napuchnuté to vyzerá akoby som si dala spraviť D-čka silikóny :)))