Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
9iva9: A inak nemáš za čo, všetky, čo sme tu sme si tým prešli a každá rada je dobrá. Ja viem, koľko som si toho zisťovala ohľadom tej poisťovne, ale našťastie som začála dobre zarábať, takže som si to mohla uľahčiť. Ale aj Ba si baby pochvaľujú.
9iva9: Odporúčanie od ortopéda by malo úplne stačiť. Ja som si aj myslela, že gynekológ to nerieši, ale nič som Ti nepísala, lebo som si myslela, že sa mýlim. Odporúčala by som Ti zavolať si priamo do nemocnice na oddelenie plastickej chirurgie a opýtať sa ich na ďalší postup a či Ti jedno odporúčanie stačí (ale mysllím, že by malo).
cavte baby no uz to mam aj ja za sebou v sobotu som prisla z nemocnice .Dali mi skoro 3 kg dole konecne sa mozem vystriet len teraz mi jakosi brucho trci :)este som si to moc nevydela len som bola najprv v soku ze ake male oproti tomu co som mala ale uz som si zvykla vsak uvidim ked sa to zahoji mala by som mat take becka cecka doktor povedal len to mam opuchnute.
4 Sofa111
Ahojte aj ja rozmyslam nad operaciou, ale stale nie som rozhodnuta, problemy s chrbticou este nemam, no nedavno mi uz zacali tuhnut trapezy a sa skracovat upony nad prsiami.Stale sa bojim, ze to budem lutovat, ze si mozno len myslim, ze to mam akutne, ale pritom su ine zeny na tom ovela horsie. Moj problem je taky, ze som velmi malinka a tie prsia su na mna dost velke( samozrejme problem s kupou podprseniek alebo plaviek to uz ani nezmienujem). Taktiez sa bojim jaziev, partner moje prsia zboznuje a najradsej by bol keby som nad tym ani nerozmyslala, ale zas ma chape sam vidi, ake je s tym zit a ked sa hlavne vsetci, nie len chlapi, ale aj zeny co nemaju, otacaju. taktiez sa bojim jaziev, zle hojenie atd. Ked som si vsak precitala Vase prispevky, nejak ma to ukludnilo. Chcela by som este poprosit, najma Sofu, pretoze to tu velmi pekne opisala, ci by nebola ochotna poslat fotky PO do mailu. Velmi by mi to pomohlo, lebo na internete su fotky prs, ktore boli na tom fakt velmi zle. Dakujem pekne ak nie nevadi ale velmi by si mi tym pomohla
4 Sofa111
Ahojte aj ja rozmyslam nad operaciou, ale stale nie som rozhodnuta, problemy s chrbticou este nemam, no nedavno mi uz zacali tuhnut trapezy a sa skracovat upony nad prsiami.Stale sa bojim, ze to budem lutovat, ze si mozno len myslim, ze to mam akutne, ale pritom su ine zeny na tom ovela horsie. Moj problem je taky, ze som velmi malinka a tie prsia su na mna dost velke( samozrejme problem s kupou podprseniek alebo plaviek to uz ani nezmienujem). Taktiez sa bojim jaziev, partner moje prsia zboznuje a najradsej by bol keby som nad tym ani nerozmyslala, ale zas ma chape sam vidi, ake je s tym zit a ked sa hlavne vsetci, nie len chlapi, ale aj zeny co nemaju, otacaju. taktiez sa bojim jaziev, zle hojenie atd. Ked som si vsak precitala Vase prispevky, nejak ma to ukludnilo. Chcela by som este poprosit, najma Sofu, pretoze to tu velmi pekne opisala, ci by nebola ochotna poslat fotky PO do mailu. Velmi by mi to pomohlo, lebo na internete su fotky prs, ktore boli na tom fakt velmi zle. Dakujem pekne ak nie nevadi ale velmi by si mi tym pomohla
Baby mám taky problem :-) dneska sem bila u ortopeda a hned mi povedal,že mi dá doporučenie a podobne,pretože mám skoliozu a zavrivenie chrbtice.Ale neviem ako dalej,gynekolog mi povedal,že sa tymto nezaobera moja doktorka mi to taktiež povedala,tak ako mám pokracovat dalej ? nevieme ani komu zavolaj,a ako máme zistit či nam to uhradi poistovna:-)
SOFA --byvam hodinu od BA :) no pokiaľ mi oni nekoho doporucia tak pôjdem k nemu..nechcem hľadať už to chcem mať za sebou čo najskôr lebo doslovne trpim:( ale ďakujem za informacie som rada že mi niekto pomohol a bol ochotný odpísať a dať informácie :) si určite super a obetava!:)
9iva9: Keď budeš mať vybavené papiere od doktorov, tak si dohodni konzultáciu. Odkiaľ si, kam by si chcela ísť na operáciu? Lebo napr. v tej Bratislave je to tak, že ktorý doktor Ťa dostane na konzultáciu, tak Ťa bude aj operovať, takže ak by si si chcela vybrať konkrétneho doktora, tak sa to dá za príplatok 300 EUR (toto by si hradila Ty). Ale baby si tu chválili viacerých z tej nemocnice, tak by to nemal byť problém.
9iva9: Keď budeš mať vybavené papiere od doktorov, tak si dohodni konzultáciu. Odkiaľ si, kam by si chcela ísť na operáciu? Lebo napr. v tej Bratislave je to tak, že ktorý doktor Ťa dostane na konzultáciu, tak Ťa bude aj operovať, takže ak by si si chcela vybrať konkrétneho doktora, tak sa to dá za príplatok 300 EUR (toto by si hradila Ty). Ale baby si tu chválili viacerých z tej nemocnice, tak by to nemal byť problém.