Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ahojte baby môžem vás poprosiť aj ja o fotky? Kto vás operoval? Ktorý doktor je najlepší a cca koľko vás vyšla operácia? Ďakujem
Sofa111, bibi Este rozmyslam ako vam tu mam nechat mail :D
Sofa111 bibi...dakujem Vam za odpovede, musim si vybavit konzultaciu a podla toho sa zariadim, aj tak je uz teraz neskoro takze najskor to bude asi na jesen, Bibi alebo Sofa urcite by ma fotografie potesili, budem cakat dakujem pekne a pekne uzdravovanie prajem
Sofa111 krásne sa čítajú tie tvoje pozitívne príspevky,vždy ma velmi povzbudia, vieš ja som mala tie mindráky z velkosti ale už som v pohode aj prsia sa mi trochu zmenšili, takže si to vychutnávam, ak ti nebude vadiť aj ťa poprosím o foto, ja ak chceš ti samozrejme pošlem tiež ak mi dáš mail.pá
tutina: ahoj, aj ja ti jednoznačne odporúčam podstúpiť operáciu, vôbec sa nemusíš ničoho obávať hlavné je zvoliť si dobrého lekára, a tých je myslím dosť, a oni sa dobre postarajú, ja som sa odhodlavala strašne dlho, velké prsia mi ostali už po prvom synovi a to je už 12 rokov, po malej sa mi ešte zvetšili a ešte potom som čakala "zbytočne" 5 rokov, a teraz som velmi rada, pretože predtým som hladala len volné tričká a teraz je to presne naopak, už chcem len obtiahnuté pretože už sa nemusím hanbiť, môjmu manželovi sa tiež páčili prsia aj pred operáciou ale taktiež videl čo mi spôsobujú, takže samozrejme s operáciou súhlasil, ak chceš fotky ti môžem poslať , pošli mi mailovú adresu, pá
sisaaaaa: Tri kg??? Fúú, tak to musí byť riadny rozdiel teraz :) Tak držím palce, nech sa to dobre hojí a bez komplikácii.
tutina: Ja som nad zmenšením začala rozmýšľať pred piatimi rokmi. Od 18tky som brala antikoncepciu a vďaka nej a nervom na vysokej som lietala 5 kg hore dole aj každé dva týždne, a to sa mi vypomstilo na prsiach. Chrbtica bola úplne v pohode, bez náznakov. Pred dvoma rokmi ma však začala z ničoho nič bolieť tak strašne, že som ledva vstávala z postele, do školy a do práce som ledva chodila a bolo to utrpenie. Dostávala som sa z toho 2 roky.
Až vtedy som si uvedomila, že váha mojich pŕs je pre chrbát dosť veľký problém.
Jasné, že chlapi by na nás nič nemenili a hlavne by nezmenšovali prsia. Môj priateľ bol tiež najprv zaskočený, lenže videl ako som na tom, videl ako ma to obmedzuje aj v športe, vo výbere oblečenie, ako sa trápim z tým chrbtom a hneď ma začal podporovať. Raz som na nete videla Dievča dňa s peknými pevnými Cčkami a ukázala som mu, že takéto prsia budem mať. Tak to si mala vidieť tie iskry v očiach a už som len počúvala, že nech už to mám za sebou :)))
Takže ja jazvy vôbec neriešim, už teraz si ich natieram, nech sú čo najmenej vidieť, ale aj keď ostanú, vôbec mi to vadiť nebude, aj na nuda pláž pôjdem :) Výsledný efekt je aj tak už teraz úžasný po dvoch týždňoch od operácie, sú menšie, pevné a plné, krásne sa hoja a priateľ, keď ich videl (aj keď ešte oblepené), tak chce písať doktorovi ďakovný list. A ja mám skvelú motiváciu pokračovať v cvičení a v lete si kúpim krásne šnúročkové plavky a budem šťastná ako nikdy pred tým :))))
A čo sa týka fotiek, určite pošlem, ale už som písala, že ešte mám jazvy zalepené, tvar nie je vôbec ustálený, keď mi dal doktor po týždni dole leukoplasty a videla som ako mi "odstávala" bradavka, tak som bola nešťastná, ale teraz sa to pekne ustáľuje, odpúcha, dostáva to pekný tvar. Takže keď to už bude lepšie, určite pošlem pred aj potom, vypýtam si od doktora. Ale ak chceš, môžem Ti zatiaľ poslať od Zamboja mám nejaké.