Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

chiquititaa

ahojte, ja som tyzden po modelacii...je tu niekto taky ? som prekvapena ako ma nic neboli...len sa mi nedaju napr. umyvat riady..to ide velmi tazko teda bojim sa aby som nieco nepokazila, dr. povedal 3 tyzdne vydrzat

pipko41

Ahojte kočky.

No tak mne sa už termín blíži. Idem toho 22.10. uz mám aj termín na predoperačné vyšetrenia. Trosku sa začínam báť ale musím to zvládnuť. Ked sa chcem konecne citit dobre vo svojej kozi.

alusss

kočky tak ja som chcela ísť tak v polovici oktobra no termín bol až 5. novembra, to sa mi už nehodilo takže pôjdem po novom roku, snád...
Marsmeloun ja som bola pri Lehockom na konzultácii no neurobil na mňa dobrý dojem... ale kamarátka mi hovorila že jej teta si dala robiť v bb u nejakej doktorky Valentovej alebo tak nejako, neviem presne a že ich má pekné, síce potom mala hrčku myslím ale to sa môže stať lebo riziká sú všade a aj majster tesár sa utne. takže to je tak...lebo písali kočky že mali komplikácie aj pri tých známejších doktoroch čo sa tu spomínaju...tak sa neboj ničoho, nebudu to mäsiari, iste vedia všetci čo robia...držím palce, napíš ako si sa rozhodla a ako ti to ide s vybavovaním...

Marsmeloun

no tak nič :D už nám asi forum umrelo :D tak si budem musieť pomôcť sama :D tak Vám baby prajem aby sa všetkým čo túžia po malých prsiach splnil sen , tým ktoré sú po zákroku rýchle hojenie a čo najdlhší výsledný efekt :) držte sa :)

Marsmeloun

Ahojte baby ..., takže sa Vám po dlhšom čase ozývam ... na operacii som este nebola ,.. U zamboja mi to padlo z čoho som strašne ale strašne sklamaná :-( ale poisťovna to neprepláca u sukrtomneho pokial sa nájdu aj zmluvný ktory zakrok vykonavaju ... som celá znechutená z tolkého vybavovania ... a vzhladom na to že mi to preplatí poistovna mama mi nechce dať peniaze ist ku sukromnému ... :-( takže tak sa mám .... ked už som bola konecne stastná po konzultácii prišla facka a mám si vybrať BB, BA ružinov , KE a inými fakultnými ktore maju zmluvu ... velmi sa bojím toho efektu ako to dopadne mám asymetriu a bojím sa že to nebude vyzerať pekne :-( .... TAk sa vás chcem spýtať či nemáte niekto skusenosti komu to robili v BB na poisťovnu .... napríklad u doktora Lehotského ....pls baby ak možte poradte :-( kto má nejaku skusenosť :-((:-((( och :(

pipko41

ria26

No Mladek je teda riadny sympaťak :) Na vsetko mi odpovedal. a na zaver som mu povedala ze dufam ze mi urobi pekne prsia a on ze: no samozrejme nic sa nebojte, je to moja praca a budem sa co najviac snazit.

:))

ria26

Nemaj boja, všetko dopadne super.A čo aký bol Mládek? Je to sympaťák a príjemný človek. Možno mu bude asistovať pri Tebe Zamboj, ale tam sú dobrí všetci.

pipko41

alusss

Ahoj no hej neni tu nic nove ale tak marsmeloun by mala ist v septembri tak neviem ci je pred alebo po.

ja idem na 100% 22.10. uz som aj zalohu zaplatila. tak uz len dufat ze vsetko dopadne tak ako ma :)

a ty ako?