Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
vraj sa to teraz robí čoraz šetrnejšie aby bolo možné kojenie ... ale tak napríklad mna to kojenie vobec netrapi teraz sa to da ... v prípade problémov lahko zastaviť tvorba mlieka ... a jasne že sa ti v tehotenstve zvecsia ... vsak ak by to bolo také hrozné ... tak existuje reoperacia po čase ... potom už bude stačit len modlacia odobratie ovisnutej kože ... a napríklad ja pozníám vela bab co nemali žiadnu operaciu ... ale nekojili ... jednej sa netvorilo mlieko dostatocne ..jedna mala tak velké prsia že sa nevedelo dieta prisať tak sam doktor povedal nech sa netrapi ... a jednej sa furt bradavka zapalovala tak ani ta .. a žiju .. deti su zdrave a spokojné ... ved to vsetko sa popýtaj na konzultacii........ inak moja suseda ma tuto operaciu ... a jej sa prsia aj tak po case zvecsili na povodnu velkost lebo pribrala .... tak chce ist na to zas .... podla mna zbytocne furt hladať komplikácie ...
Ahojte kočeny, tak ako?
Nepoznate nejaku dievčinu, ktora si dala zmenšit a potom mala deti? že ci mala problemy s kojenim, alebo ze ci jej to nieco zle nesposobilo ked nemohla kojit a naliali sa jej mlikom prsia???
Aluss, neboj sa. Bolesti sú nie hrozné. Možno najintenzívnejšia je prvý den, ale to bol skor chrbát, ale myslím, že väčšie ako doteraz ich mať nebudeš. Je to viac menej bolesť chrbta pri vstávaní z postele preto je lepšie spať mierne na zvýšenom, práve kvôli vstávaniu, inak nič. No a každý deň je to len lepšie. Samozrejme musíš byť opatrná najmä pri dvihaní ťažkých vecí, tomu sa treba vyhnuť,aspon, kým vyberú stehy, čo je už vlastne zrastené, takže ja nevidím problém po mesiaci nastupiť do práce. Ja tiež robím v zahraničí a práve preto idem Zambojovi,lebo ma zoberie, kedy potrebujem a chodim ešte do skoly, takže mám tych vecí viac, ktoré boli problémom dlhodobejšieho termínu.
Zambojovi napíš na: zdeno.zamboj@gmail.com určite Ti odpíše a kludne mu napíš, že ťa odporučila p. Novotná. potom mi napíš, či sa ozval, ale s ním sa dohodneš určite. Je to úžasný človek a fantastickým prístupom.
Ria ty si na tom bola ako s bolesťami? mám dosť náročnú prácu, budem sa môcť tak po mesiaci vrátiť? ešte ťa to bolelo po 4 týždňoch?
baby narkozy sa nebojte, mňa uspávali už tuším 5krát a stále som tu...nič to nie je :)
RIA26
Tak Ria velmi si ma potesila, ze som si dobreho doktora zvolila. Momentalne ma tak boli chrbat ze konec. uz chcem mat peknee mensie prsia :)
MARSMELOUN
Aj ja som sa bála narkozy, tiez som este nemala ziadnu operaciu, ale tak ze vraj na to netreba vobec mysliet.
Ja by som mala mat operaciu 22.10. co je pondelok. Ale este idem na jednu konzultaciu sa este nieco popytat co ma napadne a zaplatit zalohu.
Uz sa neviem dockat "noveho" spôsobu zivota.:)
ahojte...ja tiež chodím čítať no dáko nemám čas v poslednej dobe. chcela by som ísť v tom oktobri no ja by som potrebovala najskôr termín aby som si mohla vybaviť v práci dovolenku, robím v zahraničí. myslíte že by sa dalo s doktorom Zambojom dohodnúť tak že by mi dal nejaký predbežný termín a ja by som mu potom dala vedieť či to beriem alebo nie..?
marsmeloun vieš na neho priamo dáky mail? lebo ja som písala predtým na tú stránku a tam mi odpísali stále že si mám zavolať...lepšie by mi bolo to napísať myslím.dakujem
Caute, som tu nova. Realne uvazujem o zmenseni, lebo umieram s prsiami 85G-H :-(
Marsmeloun, tak už konečne aj Ty? prosím ťa aký strach z narkozy, lahnes a zaspíš ani nebudeš vedieť ako. A nakoniec zistíš, že to zaspatie bolo zo všetkého najpríjemnejšie.
A ved aj Ty ideš do NR nie? Tam ťa bude Zamboj operovať a možno mu bude asistovať Mladek.
No a pipkovi možno zas Zamboj. Neviem síce, kedy teraz chodí Zamboj do NR. Viem, že je tam len 1 deň v týždni, myslím v pondelok.Ved Marsmeloun, ktorý deň ti to vychádza? Ten je vlastne tam. Má svoje 3 ambulancie. No, ale takéto operácie z narkozou si robí všetky V NR na Mladekovej klinike.
Dievčence, ste a budete v tých najlepších rukách obidve. Mne robil modeláciu Mladek ešte vo FN NR 2009, kde bol primár a Zamboj tam vlastne naberal jeho školu. Mladek je stale viac vyhľadávaným odborníkom, ako aj Zamboj. Dievčence, pošlite mi potom fotky, chcem vedieť, aké budete pekné. Ja už chodím so všetkým Zambojovi, lebo práca mi nedovolí dohodnuť u Mladeka nejaký dlhodobejší termín a on to má už fakt plné vopred. Zamboj má 3 ambulancie, ale je ochotný dať mi termín aj deň pred a počká ma aj po prac. dobe. Držím palce a uvidíte, že budete maximálne spokojné.
ale tak viem že to chcem ... a strach mi nesmie zabraniť v tom .. splniť si sen :-)
no bojim bojim ale este sa snažím to neriesiť ....lebno ten najvecsi strach este isto len príde ... sa bojím narkozy ja som este nikdy nebola operovaná tak mi lepí že sa nezobudím ... ale tak dufam , že to dako prezijem :D :D