Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ria26
Ja tiez nemam tie bradavky nejak extra citlivee. Takze dufam ze sa mi to zlepsi.
Ria ani nevies ako fajne mi to padne ked mi sem napises ze som si dobreho doktora zvolila.
uz len dufat ze mi predoperacne vysetrenia dopadnu dobre aby sa to nemuselo odlozit ta operacia.
Pipko má pravdu. Mne robil modeláciu Mládek a bradavky mi ostali citlivé viac, ako boli. A hned po OP som myslela, že zblbnem, lebo som si nemohla ani tú podrpsenku dať, takú citlivosť mali, aj som mu to hovorila, že to hrozné. Tak sa smial, že ved to je dobré. Ved ja som bola spokojná, ale oni boli rovnako citlivé aj na bolesť. Ale ako sa to zahojilo, tak je to všetko ok.
Pipko držím palce, neboj dobre si sa rozhodla, čo sa lekára týka.
Marsmeloun
Hmm no hovorii sa to ale tak ked je ten chirurg schopny tak by sa to nemalo stat.
Niektore hovoria ze sa im cistlivost dokonca zlepsila.
baby a ako je to ozaj s citlivosťou bradaviek ??? ostali vám citlivé či nie ??? vraj je velké riziko že neostanu citlivé ? akú mate skusenosť tie čo ste zákrok už podstúpili ? ???
dakujem alic22 veľmi si mi pomohla :-* :-)
odkaz pre Marsmeloun!!!Ak mas zaujem,ozvi na mi na 0908716323 chcela by som sa s tebou podelit o moju skusenost.
no mne ten spodný rez bude robiť urcite .... teda aspon na jednom urcite ... ja mám velmi vyraznu asymetriu ... och dufam že to dako vsetko dopbre dopadne..
Marsmeloun
Ahoj, no ja som sa rozhodovala podla referencii na doktora a tiez som citala diskusie. potom som bola na konzultaciach u jednotlivych doktorov.
Rozhodovala som sa podla toho ako ku mne pristupovali a aku metodu toho rezu by mi robili. No a vyhral u mna mladek bo mi vsetko povedala a bol normalne a este zavazilo aj to ze tam je pravdepodobnost kojenia a on nerobi ten rez v podprsnikovej ryhe (ktora sa hoji velmi pomaly a zle).
A tiez aj podla ceny, nechcela som ist nad 2000 euri.
Takze tak
babyx ja som zúžila vyber na Palencar ( BA) , Simonavova ( BA ) a Lehotský (BB) plssss teraz ak má dakto daku skusenosť .. poradte ?? podla coho ste sa rozhodli
ku komu ist ???
chiquititaa u koho si bola ??? :)