Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

pipko41

Hello kočky,

tak idem v utorok na konzultaciu k Mladekovi. Nenapada Vas este nieco co by som sa mala spytat, samozrejme okrem tych zakladnych veci, ktore uz vieme :)

Dufam ze sa dohodneme na to termine co by som chcela.

Tak zatiiim :)

Maoam

ahojte baby, mate tu niektora osobne skusenosti s periareolarnou technikou - 0 rez len okolo bradavky, (odstranenie prebytocnej koze a modelacia, bez implantatov) a ak ano, mate dobre skusenosti? dakujem za odozvu

Marsmeloun

baby nemáte dakrto skusenosti s MuDr. Michalom Gergelom ... z Puchova ... ten ortoped co mi to písal na poistovnu ... mi ho strasne chvali . že co videl ma velmi peknú prácu ....

alusss

veru že má pán doktor dovolenku, vraj mi potom napíše predbežný termín...a ja som sa už plašila že mi neodpíše

sumsumienka

Dakujem Marsmeloun,
bola som uz u dvoch :-) jeden sa kyslo tvaril, ze sa to neda a mam sa s tym naucit zit, druhy mi zas dal driekovy pas o pol roka si mam prist po korzet, dovtedy nech sa trapim s bolestami doma.
Hlavne mi to vadi, pretoze sa venujem fitness a milujem sport, no vies si predstavit ako na mna chlapi v posilnovni pozeraju, a tam sa veru neda chodit v rolaku, takisto nebeham, lebo niekedy mam pocit, ze si vybijem zuby, a to mam beh velmi rada. :-) Aj inak mi to strasne vadi, niekedy ani nedocvicim a musim si lahnut na dlazku a vylozit nohy kvoli bolestiam.
No, tak idem hladat nejakeho dalsieho ortopeda, skusim sa poinformovat, pripadne im napisem mail..Ale nechcem to na nich vybalit hned :-) Snad raz najdem toho praveho, co mi moj sen uskutocni... Keby som mala peniaze, tak idem hned a za svoje... :-(

Marsmeloun

no tak chod k ortopedovi ... pri tom co pises by to nemal byt problem ... a postažuj sa mu ... a potom po par kontrolach to na neho vybal ... :D

sumsumienka

Caute baby, mam 18 rokov a chcela by som podstupit zmensenie prsnikov. Lavy prsnik mam velkosti E-F a pravy C-D, co je naozaj velky rozdiel, kosik si musim vypchavat, z profiu to vidno aj ked mam podprsenku. Mam 165cm a 46-47kil, som dost chuda a pri mojej postave prsia vyzeraju velmi komicky. Ked si rozopnem podprsenku, mam ich doslova po pupok, strasne sa hanbim. Navyse trpim strasnymi bolestami chrbtice, mam skoliozu, prehnutu panvu, degenerovany stavec v krizovej oblasti, bolia ma ramena a lopatky z podprseniek, prsia su pre mna velmi tazke. Zivot by bol pre mna ommoho jednoduchsi bez nich, ist na kupalisko je pre mna peklo, sebavedomie mam niekde pod bodom mrazu. Chcem sa spytat, co mam spravit, aby mi operaciu hradila poistovna? Za kym mam ist? Som studentka, teraz idem do maturitneho rocnika, veru nemam 2000€ nasporenych, ledva by som mala 500. Pripadne som rozmyslala nad pozickou ak by sa nedalo inac. Len uz mam pocit, ze takto nemozem fungovat. Som z KE, ak mate konkretne znamosti, mozete pisat. Dakujem krasne. :-( (Inak necitala som celu diskusiu,ospravedlnjem sa).