Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

Nadia-s

Marsmeloun

Operoval ma Dr. Worseg vo Viedni. Išla som z E na B a celú operáciu som si hradila sama.

Som štvrtý deň po a prsia sú nádherné! Jazvy krásne tenučké a od druhého dňa som bez obväzov len v podprsenke. Už ani bolesti nemám.

Tohto lekára len a len doporučujem!!!!!

chiquititaa

Marsmeloun u dr. ocenasa...
inac ja som treti tyzden teraz, dala som si dole naplaste a prikladam repik, mam tam chrasticky a niektore isli dole s naplastou...brr...a prsia su na spodnej casti este take necitlive tak to bolo dost neprijemne..zvladla som len jedno prso..dnes idem na druhe :-)) nemala som redukciu len modelaciu, ale mam aj spodny rez...neviem sa dockat kedy odpuchnu lebo su zevraj este o 1cislo vacsie..

Nadia-s

Dobrý deň dámy!
Ja som toto fórum objavila až dnes. Dúfam, že sa vám všetkým dobre darí, a že tie čo ste už po ste spokojné a tie čo ešte len idete držím palce s výberom lekára!
Ja som bola na zmenšení teraz vo štvrtok (4.10.) a som veľmi šťastná a spokojná s výsledkom! Držím vám všetkým palce, nech ste aj vy!

Peknú nedeľu vám prajem,

Nadia

Monitaaa

tapinka2
prosim ta a kde si u nej bola na mojmirovej? ja potrebujem modelaciu + implantat, ale nemozem najst nejake referencie na tuto pani doktorku, pripadne nejake vysledky jej prace. robi pekne rezy rovne, prsia sumerne? ako dlho priblizne sa hoja take jazvy. dkaujem