Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Marsmeloun
Operoval ma Dr. Worseg vo Viedni. Išla som z E na B a celú operáciu som si hradila sama.
Som štvrtý deň po a prsia sú nádherné! Jazvy krásne tenučké a od druhého dňa som bez obväzov len v podprsenke. Už ani bolesti nemám.
Tohto lekára len a len doporučujem!!!!!
Nadia-s kto ťa operoval ??? z akej velkosti si sla na aku ??? a ako samoplatca ci na poistovnu ??
Marsmeloun u dr. ocenasa...
inac ja som treti tyzden teraz, dala som si dole naplaste a prikladam repik, mam tam chrasticky a niektore isli dole s naplastou...brr...a prsia su na spodnej casti este take necitlive tak to bolo dost neprijemne..zvladla som len jedno prso..dnes idem na druhe :-)) nemala som redukciu len modelaciu, ale mam aj spodny rez...neviem sa dockat kedy odpuchnu lebo su zevraj este o 1cislo vacsie..
Dobrý deň dámy!
Ja som toto fórum objavila až dnes. Dúfam, že sa vám všetkým dobre darí, a že tie čo ste už po ste spokojné a tie čo ešte len idete držím palce s výberom lekára!
Ja som bola na zmenšení teraz vo štvrtok (4.10.) a som veľmi šťastná a spokojná s výsledkom! Držím vám všetkým palce, nech ste aj vy!
Peknú nedeľu vám prajem,
Nadia
tapinka2
prosim ta a kde si u nej bola na mojmirovej? ja potrebujem modelaciu + implantat, ale nemozem najst nejake referencie na tuto pani doktorku, pripadne nejake vysledky jej prace. robi pekne rezy rovne, prsia sumerne? ako dlho priblizne sa hoja take jazvy. dkaujem
Dakujem za odpoved :-D
Monitaaa:
Ano som nadmieru spokojna s jej pracou,pred 2 rokmi mi robila zmensenie prsnikov,zlatucka zienka :)
A co ti robila? Ja potrebujem modelaciu. Si s jej pracou spokojna?
Ahoj Monitaaa ja mam skusenost s Dr.Hudakovou,co potrebujes vediet?
Baby prosim, neviete kto ma skusenosti s Dr. Hudakovou, alebo Dr. Magdom, Kosice, dakujem