Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Aluss, mail som dala dobrý, možno dovolenka. Ak nie, dám ti ešte jeden, ale počkaj este.
Dievčence neriešte jazvy, lebo tie sú po rokoch neni ani vidieť a ja osobne mám väčšie po chraste, ktorú som si strhla v detstve a po akné v mladosti. Napr. rozšírené pory sú vidieť stále a komu ukazujete prsia, kazdý bude len vidieť pekný vystrih a Vy citiť nekonečnu ulavu.A v konečnom dôsledku, radšej jazva, ako prsia ovisnuté, alebo gigantických rozmerov, ale to si uvedomíte až po......Inak mne robil to lízatko už v 2009. Obrátené T zvyknu robiť pri skutocne velkych prsiach.
Alusss
Ja sa spytam na tie jazvy ale myslim ze by sa to nemalo roztiahnut.
U mna zas moja babka nie je nadsena :D Tak stara skola no :)
ahojte. ja som tiež dosť myslela na to kojenie ale tak nejako už len bude. mňa doma strašia že ked mi pri tehotenstve narastú prsia že tie jazvy sa mi roztiahnu :( a budú nepekné potom... ale to preto lebo mamina bárs nadšená nie je že si chcem dať zmenšiť.
Ria ďakujem pekne, napísala som mu včera poobede myslím, alebo predvčerom no stále nič...dobrý mail si mi dala?
aj ja chcem také menšie C
tak to sa ti žije :-)
Marsmeloun
Ja mam teraz velkost 75F a chcela by som take C a povedal ze nie je problem. Takze polka pojde dolu :)
a vravel ti aj na aku velkost pojdes ??? aku mas teraz ??? .... ja sa praveže bojím toho ... že mi ostanu velké po operacii ..ked už budem mať tie jazvy tak dufam že mi neostanu dake 4 -ky ...
jaj no tak to ti bude single scar .... jj... to je len okolo bradavky a zvislo dolu ... no je to šetrnejsie ...no tak by nemal byt ziadny problem ... potom ... to sa neboj .... ked budes tehotná ... gynekolog si mlieko ustriehne podla mna ...
Marsmeloun
Ja ked som bola na konzultacii tak mi doktor hned povedal ze budem kojit, ale zase nikde nie je napisane ze to mlieko budem vobec mat. A povedal mi ze mi nebude robit ani ten rez pod prsom, ze on to uz nerobi.
Takze podla mna to bude robit tou metodou "single scar" neviem ci ste uz o tom poculi.A ze je to najidealnejsia metoda.
Ved sa ho na to na konzultacii este spytam.
A praveze nechcem ist len na modelaciu, ja chcem zobrat isto z velkosti.
ale tak pri zmenseni porsníkov musis ratať s tym že ti možno porusi mliecnu žlazu .... ved ak sa tak bojíš ...tak chod na modelaciu len tam ti zobere ovisnutu kožu .. ale ostanu vecsie ... s tym musís ratať ... teda aspon tak mi to vyasvetlili na konzultacii