Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

fuha no tak s tym sa možu slovenské študentky rozlúčiť si myslím :D ale tak na rakuske platy ... to je primeraná cena :)

tapinka2

Monitaa:
Ano bola som na Mojmirovej,za Dargovom.Ved si daj do googla jej meno a uvidis fotky.ja som mala bezproblemovu operaciu aj hojenie jaziev v poriadku.V tom case som mala 8mesacnu dcerku,po 3tyzdnoch som sa o nu uz sama starala.

Nadia-s

A tiež samozrejme záleží na tom kto ťa operuje. Worseg je v celom Rakúsku známy ako najlepší chirurg na prsia. Prezývajú ho dr. Perfektné prsia...

Čiže dá sa aj v Rakúsku ísť lacnejšie..

Nadia-s

A tiež samozrejme záleží na tom kto ťa operuje. Worseg je v celom Rakúsku známy ako najlepší chirurg na prsia. Prezývajú ho dr. Perfektné prsia...

Čiže dá sa aj v Rakúsku ísť lacnejšie..

Nadia-s

No vidíš! Tak si na tom ešte lepšie ako ja! :-) som sa zľakla, že si mala fakt velikánske problémy po.

Mám prelepené miesta, kde ma šili - od soboty. Zajtra idem na ďalšiu kontrolu :-)) ľavé prsko mám trošku viac opuchnuté ako pravé, ale len úplne minimálne :-)

chiquititaa

nadia-s aj ja som hned na druhy den prala a tak..len pri riadoch som musela zapojit prs.svaly to mi trosku vadilo, dr. mi povedal aby som sa setrila bola by skoda keby sa to natiahlo a tak...a uz to nemas prelepene?

Nadia-s

Chiquititaa
To naozaj?? Ja som včera môjmu mužovi pomáhala s večerou a dnes som raňajky uz zvládla pripraviť pre všetkých sama bez pomoci. Trošku mám opuchnuté tkanivo pod pazuchami, ale len úplne minimálne. Bolesti nemám už od druhého dňa.. A jasné, mám tu špeciálnu podprsenku :-)

chiquititaa

nadia-s ahoj, a nenosis tu podprsenku specialnu? ja som treti tyzden po OP a kazdy den robim repik.zabaly..ale musim povedat ze uz sa vraciam do normalu CHVALABOHU lebo ani riady sa mi nedali umyvat :-))