Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

chiquititaa

nadia-s
po kolkych tyzdnoch ti dr. povedal ze mozes spavat na boku? a kedy v noci bez podprsenky? dakujem ;-)

Marsmeloun

aluss v com spravil lehotský na teba zlý dojem ??? chcem ist k nemu na konzultáciu a este k palenčarovi som objednana na 16 novembra ... len ked ma odrádza ta vzdialenosť .. RK -BA ... BB-Rk je podstatne bližšie .... je podla vas doležite ist na operaciu co najbližšie ???

pipko41

Ahojte kočeny :)

Tak mne sa to uz blizi zavratnou rychlostou. Este sa moc nebojim asik to len pride.

Dnes este idem na predoperacne tak dufam ze dopadnu dobre. drzte palce :)

Nadia-s

Adres - ja by som to neriskovala... A hlavne som bola ešte aj na druhý den pekne oťapená z narkózy a liekov..

Pipko - neboj nič, dá sa to v pohode zvládnuť

Chiquititaa - no keď mám byť uprimná, na SVK som nenašla nikoho kto by mal moju 100% dôveru, prácu tohto lekára som videla na dvoch známych, taktiež jeho prístup ku mne bol úžasný, klinika a vybavenie ani nehovorím.. Mňa si získal hneď v prvú minútu nášho stretnutia... Nie je to málo, ale uz teraz vidím, že to stálo za to..
Idem práve dnes na ďalšiu kontrolu, tak som zvedavá čo mi povie :-))
Už aj ja chcem aby to bolo odpuchnuté a nech mám malinkaté béčinka :-))))))

chiquititaa

adres: no neviem..skor nie ako ano..na vlastne riziko uvidis ani dr. ti s tym nebude moc suhlasit...ja som soferovala okolo dvoch tyzdnov a to dost opatrne 1tka sa mi este tak zle zaradovala..ale mozno sa len moc setrim..

nadia-s : tak to je ina palka..ta cena, to sa neda porovnat ...ale ak teda su rozdiely v operaciach tak to netreba riskovat..ja som mala len modelaciu a zatial som spokojna, zevraj vysledok treba zvazit az okolo 3 mesiaciov tvar sa stale meni..opuch a pod. ja mam stale opuch uz sa neviem dockat kedy sa ho strasiem...o cislo mensie...:-))

pipko41 : ja som isla domov hned vecer (operovali ma okolo obeda) ale mohla som byt do druheho dna..ja som sa tak rozhodla..

tapinka2 : teda ja mam doma 21mesacnu dceru a tie prva dva tyzdne boli o nervy..dr.zakazal dvihat, aj tak som musela (z postielky, do postielky) kocar som zacala normalne tlacit az teraz na treti tyzden..velka ulava ze mozme ist do obchodu :-)) ale uteka to ako voda...to som si stale opakovala..

pipko41

ADRES

ahoj aj ja mam tak operaciu ze na druhy den idem domov a tiez sa toho bojim. ale ja budem mat aspon vodica. ale bojim sa ze to natriasanie v aute ma bude boliet.

adres

Dobrý deň, potrebovala by som od vás poradiť dámy. Na druhý deň po operácii mám byť prepustená, ale keďže je to v inom meste potrebujem to odšoférovať domov. Viem, že sa to neodporúča, ale skôr by som potrebovala váš subjektívny pocit, ako ste sa cítili a či by ste boli schopné.Je to určite aj dosť individuálne, ale budem vďačná za každú radu/skúsenosť. :)